Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo

#11 Stævne plan – @fromjumpingtodressage

Competition plan (Scroll down for English version)

Jeg ved jeg skrev i forrige indlæg at jeg ikke følte jeg ved nok om dette med at sætte op en træningsplan til å skrive et eget indlæg om det. Men jeg fandt ut at jeg likevel ville dele planene fremover med dig, så da bliver det da lidt træningsplan snak alligevel.

Efter det forrige stævnet skulle jeg altså lande lidt, jeg var bare så glad for hvordan det gik. Men selv om det gik rigtig fint med vores LA:1 program, og det er det jeg tager med mig, var det jo et og andet at jobbe med når det gælder LA:2. Og, det blev jo også helt klart at jeg mangler rutine, og den bedste måden at få det på er at starte nogen flere stævner tænker jeg.

Vores næste stævne bliver således om lidt over to uger, hvor vi skal ride en hold konkurrence sammen nogen andre fra Dalby rideklub. Sambuca og mig skal ride LA:1, men denne gangen er det på B bane. Hvilket jeg aldrig har prøvet før, men programmet er jo det samme så jeg tænker det skal gå fint. 31 Oktober er det igen stævne på Dalby, og der tænker jeg at ride en LA:2. Og kun en klasse denne gang, det er i hvert fald planen per nå. Sidste stævne havde jeg jo ikke flere kræfter igen, så jeg er lidt spændt på at se om kun en klasse giver et bedre resultat. Men jeg har ikke helt bestemt mig endnu.

Så selv om vi skal ride en LA:1 klasse igen snart er mit fokus fremadrettet så absolut på LA:2 programmet. Mine hoved problem er galop anspring og schenkelvigning, og så tænker jeg at øve på parade og hilsen så den sidder lidt bedre også. I forberedelserne op til et stævne øver jeg på de ulige øvelserne separat, og så en uge eller to før stævnet starter jeg med at ride selve programmet. Når jeg rider igennem programmet bliver det nemlig hurtig klart hvad der skal øves mere på. Men i forhold til LA:2 programmet har jeg det allerede rimelig klart for mig, så det er vel bare at komme i gang!

Derefter bliver næste store mål at ride klubmesterskabet i starten av December. Det er kun et mesterskab for hest, så man rider den højeste klasse hvor man har rid til mindst 65%, hvilket betyder LA:2 for mig og Sambuca. Så der skal virkelig øves! Men det vigtigste for mig er at få noget mere erfaring, og ikke mindst nogen gode oplevelser sammen med Sambuca.

Så jeg håber du er ok med at det bliver nogen indlæg med stævne opdateringer fremover:)

 

Følg os gerne på Instagram @fromjumpingtodressage

 

Bedste hilsner fra

Hanne

 

Tidligere indlæg:

#1 Get to know us

#2 Finding Sambuca

#3 Out in the field

#4 My trainer

#5 MatchyMatchy

#6 First show

#7 Competition preparations

#8 Competition update

#9 What does horse welfare mean to you?

#10 Goals and ambitions

 


Competition plan

I know I wrote in the last post that there would not be a training plan post coming from me, but I decided I wanted to share the competition plan with you. So it will be a little bit training plan talk after all;)

After our last competition it took some days to take it all in, since I was just so happy about how it went. But even though it went really well with our LA:1 program, and I take that with me, there is several things that could be improved with regards to the LA:2 program. And, it became quite clear that I lack routine, and the best way to get that is to attend some more competitions.

Our next competition is in little over two weeks, where we will be doing a team competition together with some other riders from Dalby riding club. Sambuca and I will be doing the LA:1 program again, but this time on a B course, which is smaller than the regular one. We have never tried that before, but I am thinking it will work out fine as it is the same program. On the 31st of October there is yet another show at Dalby, so we get another try in the LA:2. This time I am thinking that I will only ride one class, since I was so exhausted last time. But I am still deciding on what will be the best approach.

So even though our next competition will be in LA:1, my focus going forward is on the LA:2 program. My main issues are canter transitions and leg yields, so that definitely needs some work. When preparing for a show I normally start by riding the different parts of the program separately, and then putting it all together a week or two before the show. Riding the full program always shows me what I need to train more on. But with regards to the LA:2 program I already know what I need to improve, so it is just to get to it!

The next big goal after that is the club championship at Dalby in beginning of December. It is only one championship for horses, so each equipage rides the program with the highest difficulty that they have completed above 65 %. Which means the LA:2 program for me and Sambuca, so I definitely need to train! But the most important thing for me is to get some more experience, and some good moments together with Sambuca.

So I hope you will enjoy some more competition updates going forward:)

 

Follow us on Instagram

 

Best regards,

Hanne

Jeg er en 36 år gammel aspirerende dressurrytter, som opprinnelig kommer fra Norge. Men jeg har nå boet i Danmark i lidt over 3 år. Som mit brugernavn tilsier har jeg tidligere konkurrert i spring, men jeg forsøger nu at lære at ride dressur. Min hest heter Sambuca og er en 6 årig dansk varmblodshoppe, og jeg har kun haft hinde i et halvt år. Jeg håper dere vil følge oss på vår dressur reise:) Mvh Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *