Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo

#17 Winter is coming – @fromjumpingtodressage

WINTER IS COMING (Scroll down for English version)

Altså hvor blev sommeren av…. Uanset, nå er definitivt efteråret her, og i dette indlægget vil jeg fortælle lidt om hvordan jeg sikrer at Sambuca har det bedst mulig igennem de kolde månederne.

Jeg vælger at klippe Sambuca så hun ikke bliver så sved under træning, og derfor er det også vigtig for mig at hun har tilstrækkelig med dækken på til at holde sig passe varm. Det finnes rigtig mange muligheder når det kommer til dækken, og jeg kan godt lide fleksibiliteten det giver med separate underdækken som kan kombineres med enten et helt tyndt regndækken eller et vinderdækken med lidt fyld.

Som nævnt kan Sambuca godt lide at være ude på fold, så noget av det første jeg gik til anskaffelse av var derfor et godt regndækken som jeg ved vil holde hinde tør. Jeg har også et tykkere ude dækken til hinde, og begge dækken har tilhørende hals. Brug av hals på dækkenet slider desværre lidt på manen hindes, men det er vigtigere at hun har det varmt og tørt.

Av underdækken har jeg et tyndt på 100 g som jeg bruger nå først på efteråret, og så har jeg et på 500 g til når vinteren rigtig er her. Hvis det bliver behov for det tænker jeg supplere med et på 300 g også, og da har jeg set mig ut dette.

For at ta vare på Sambuca’s mane igennem vinteren har jeg fundet frem til noget der heder Snuggy Hoods på Instagram, som siges at hjælpe med at holde mane og pels pen igennem dækken sæsonen. Så det er så også på ønskelisten. Men jeg tror jeg vælger varianten uden hoved til Sambuca, så kaldt bliver det heller ikke her i Danmark;)

 

Følg os gerne på Instagram @fromjumpingtodressage

 

Bedste hilsner fra

Hanne

 

Tidligere indlæg:

#1 Get to know us

#2 Finding Sambuca

#3 Out in the field

#4 My trainer

#5 MatchyMatchy

#6 First show

#7 Competition preparations

#8 Competition update

#9 What does horse welfare mean to you?

#10 Goals and ambitions

#11 Competition plans

#12 I am only riding in the riding school

#13 Certification of riding instructors

#14 Any volunteers?

#15 Feeding plan

#16 The road to regional competitions

 


WINTER IS COMING

Where did the summer go… Anyway, fall is here, and in this post I would like to tell about how I make sure Sambuca enjoys the winter season.

I choose to clip Sambuca so that she doesn’t get so warm during training, and hence it is really important that she has enough layers on to keep herself warm. There is a lot of options when it comes to rugs, but I like the flexibility it gives having a separate rain rug and a winter rug.

For Sambuca I have the following rugs:

  • 100 g inner layer
  • 500 g inner layer
  • Thin waterproof rain rug with neck
  • Winter rug with 200 g fill with neck

On the wish list is a 300 g inner layer from Catago, and something called a snuggy hood. Which helps keep the mane and fur in good condition.

 

Follow us on Instagram @fromjumpingtodressage

 

Best regards,

Hanne

Jeg er en 36 år gammel aspirerende dressurrytter, som opprinnelig kommer fra Norge. Men jeg har nå boet i Danmark i lidt over 3 år. Som mit brugernavn tilsier har jeg tidligere konkurrert i spring, men jeg forsøger nu at lære at ride dressur. Min hest heter Sambuca og er en 6 årig dansk varmblodshoppe, og jeg har kun haft hinde i et halvt år. Jeg håper dere vil følge oss på vår dressur reise:) Mvh Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *