fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020

PEEK’s betydning for mig

Nu er vi ved at være ved vejs ende med PEEK 2020, og dette vil derfor blive mit sidste indlæg for i år 🙂

Året 2020

2020 har som vi alle ved været utrolig meget berørt af covid-19, og mange stævner har været aflyst til ærgrelse for mange.
Selv har jeg ikke været så berørt af aflysningerne, da Robin kun er 3, men jeg kan kun føle med alle andre som så gerne ville have været ude og teste formen af og måske have været med til egnethedstest og championat.

Hos os har vi brugt 2020 til at lægge byggeklodserne til (forhåbentlig) en super fantastisk ridehest, og jeg er meget spændt på hvad fremtiden bringer med ham.
Jeg tænker kun at covid-19 desværre også kunne gå ind og påvirke 2021, men jeg håber ikke at det bliver på samme måde. 2021 skulle gerne være året hvor vi får vores stævnedebut, og kan tage god kritik med hjem som vi kan arbejde videre med.

Hvorfor PEEK?

Jeg valgte at deltage i PEEK 2020, da jeg synes at det er helt igennem fantastisk mulighed for at os “almindelige” ryttere kan få list støtte i en dyr sport.
Derudover synes jeg at udfordringen med at konkurrencen kører som en blog er super fed. Man får mulighed for at dele alt hvad man har lyst til, og bliver bedre og bedre til at skrive indlæg. I starten synes jeg personligt at det var rigtigt svært at finde ud af hvad jeg skulle skrive om, og så at få formuleret det hele med ord var lidt svært. Men jo flere indlæg jeg fik skrevet, synes jeg at det blev nemmere at skrive noget 🙂

Sidste år deltog jeg i PEEK 2019, men her synes jeg også at det var rigtig svært at få skrevet de indlæg som jeg gerne ville.

OG så fulgte jeg med på bloggen og på instagram under finalen, og kunne se hvor hyggeligt finalen var og kunne følge med i de venskaber som opstod .

Hvad ville sponsoratet betyde for mig

PEEK-sponsoratet ville give lidt overskud på bundlinjen, og dermed ville flere penge kunne bruges på undervisning og kursuser. Vi ved godt alle at intet i hesteverden er gratis. Det er ikke den billigste sport vi har valgt, og derfor må man også prioritere, hvad pengene bliver brugt på på. Selvfølgelig bliver hesten ikke forsømt, tværtimod, men nogle gange må man prioritere lidt for at det hele kan løbe rundt. Og så er undervisning en af de ting, som vi bedre kan leve uden end f.eks. smed, foder eller dyrlæge. 

Catago ville give mig muligheden for at give Robin det bedste udstyr til at kunne fungere og restituere optimalt. Jeg bruger selv Catago i forvejen, både til mig selv og til Robin. Deres nye Pro-kollektion ville ikke gøre noget at få fingrene i 🙂 For at kunne “forlange” at Robin yder sit bedste, er jeg som rytter/ejer også nødt til at give ham de bedste forudsætninger herfor, og her er restitution en vigtig faktor at have styr på. Det er helt klart noget som Catago produkterne kan hjælpe mig med.

Blue Hors har i lang tid været mit go-to produkt, både i forbindelse med tilskud, pleje af skavanker og generelt daglig pleje. Deres sortiment er bredt, og fordelen er at de selv benytter produkterne til deres egne heste. Det betyder for mig, at de står inde for deres produkter, og har mulighed for at videreudvikle hvis nødvendigt. Et sponsorat af deres produkter vil betyder, selvfølgelig, at jeg ikke selv skal ud og købe dem, men også at Robin kan få det som han har behøv for, om det er tilskud eller en ny hovolie.

Pavo foder har jeg faktisk brugt hele Robins liv. Først Podo start, og herefter Podo Grow. OG hold da op et resultat deres produkter har givet. Da han var ung fodrede jeg ikke med andet end fuldfoder og en håndfuld lucerne, og han har aldrig manglet noget og er vokset super flot. Fordelen ved  Pavo er helt klart at de er super gode til at hjælpe med en foderplan, så hesten får de mest optimale forhold for at kunne præstere. Foder er som vi alle ved en af de udgiftsposter som vi ALDRIG må gå ned på, men den kan til tider blive dyr. Derfor vil en sponsorat af Pavo foder frigive nogle penge som kunne lægges til side til undervisning, massør, kiropraktor mv.

Ecco laver jo fodtøj i verdensklasse, og også plejeprodukter som er helt fantastiske. Som lille har vi ikke rendt rundt i andet end Ecco sko, og ud over at være super behagelige så holder de også bare i super lang tid. Ecco er en stor del af ridesporten, specielt med ECCO-cup, at de derfor også vælger at gå ned og støtte os “små” ryttere er stort, og viser at fokus er på alle i sporten.

TAK

Tak til Riders Notebook for at have stablet dette fantastiske koncept på benene, og til alle sponsorerne for at støtte op om ridesportens mangfoldighed. Tak for muligheden for at udvikle sig selv, og for at kunne lære meget fra andre bloggere.
Tak til hele holdet bag PEEK, I er med til at føre amatørryttere til et nyt niveau.

Nu glæder jeg mig bare til den 21. december, hvor der forhåbentlig tikker en mail ind, men nu må vi se. Sker det så sker det, og gør det ikke så kommer vi stærk igen til næste år 🙂 Der er en hel masse ryttere som fortjener en plads i finalen, så jeg tænker ikke udvælgelsen bliver nem. De seneste månederne er der blevet skrevet en helt masse gode, spændende og inspirerende indlæg som jeg med glæde har læst og lært noget af. 

Held og lykke til alle, og tak til alle bag PEEK 2020 🙂

fb-share-icon

Mit navn er Jannie, jeg er 27 år og har redet siden jeg var 5 år gammel. Jeg har min skønne unghest Robin som er 5 år gammel, og arbejder til hverdag som revisor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *