fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020,  Spring

Corona, corona og en lille åbenbaring!

Jeg må indrømme, at de mange timer bag skærmen til online undervisning, gør mig lidt demotiveret til at sidde yderligere bag skærme. Derfor har jeg slet ikke fået skrevet alt det jeg gerne vil, og det er bare monster nedtur! Den sidste uges tid har jeg haft SÅ mange indlæg at skrive, men jeg har også bare haft brug for ro og staldtid efter online undervisning fra 08-15, mange dage i træk.

På Hovgaard

Der er kommet restriktioner i stalden, så vi sætter os på de tider, vi er der. Så der hele tiden bliver sørget for, at vi ikke er for mange. Det er lidt ærgreligt, fordi man mister rigtigt meget af det sociale, som også er fedt i stalden. Til gengæld får man snakket lidt med nogle af dem, man normalt ikke snakker så meget med. Altså fordi man bliver nødt til at tale med dem, der har samme tid, som en selv. Det smider mig lidt ud af min comfort-zone, men er også vildt hyggeligt. 

Det går ret godt med Sol for tiden. Hun er glad og frisk, og virker virkelig til at hygge sig. Eftersom at vi ikke ved hvor længe vi er hjemsendt fra efterskolen, er vi nu trappet stille og roligt over på det foder, der er i stalden. Så hun kunne få et godt foderskift, inden vi løb tør for foderet fra efterskolen. Når vi så forhåbentligt snart kommer tilbage, tager vi lidt af staldens foder med til efterskolen, og trapper over igen dér. Så vi ved, at det ikke bliver for pludselige foderskift oveni flytning og så videre. Det er rart, at der er styr på det!

En lille opdagelse

Eftersom at det er svært at få tiderne til at passe med dem jeg snakker allermest med, er der ofte nogle, jeg ikke snakker så meget med, i stalden. Forleden dag, mødte jeg en elevrytter, der har fået halvpart i julegave. Og hvad jeg hørte, smeltede næsten mit hjerte! Hun gik direkte hen til hendes nye part, og så sagde hun: “Heeej, du er så ren, jeg kan næsten ikke kende dig! Jeg har savnet dig. Jeg håber i hvert fald også, at du har savnet mig!”. Og nøj, hvor synes jeg dog, at det var sødt. Det mindede mig sådan om, hvorfor jeg startede med at ride i første omgang. 

Det var lidt et rart wake-up-call. Det varmer lidt om hjertet, at se mindre piger have samme glæde omkring hestene, som jeg selv havde, da jeg var lille. Det gik virkelig op for mig, at det vigtigste ved det at have hest, er forkærligheden til hesten. Det kan jeg ikke fraskrive mig, at jeg måske af og til glemmer, når jeg bliver bidt af en drøm jeg vil opnå. For nu har jeg næsten lige så meget kærlighed til sporten. Det at have hesten med på legen, det er bare møghamrende vigtigt!

Og hun inspirerede mig

Hun var simpelthen så sød, hende pigen. Jeg skal lige love for, at Sol også fik nogle nus og godbidder efterfølgende. Jeg vil gøre alt i verden for, at have en glad pony, der synes at det er lige så sjovt at gå til ridesportstræning, som jeg synes. For synes Sol ikke det, bliver det svært at få et samarbejde op at køre. Sol og jeg er ikke hvor vi har været, i dressur, lige for tiden. Til gengæld var vi på vores bedste, springmæssigt, da jeg tog på juleferie fra efterskolen. Vi har trods alt kun sprunget undervisning i et halvt års tid. Og NØJ hvor jeg savner springundervisningen. Det kan jeg ikke komme udenom!

I forhold til spring og dressur

Lige nu står vi lidt stille, jeg synes at det er svært, når vi ikke får regelmæssig undervisning. Jeg træner på det jeg ved, at Sol og jeg skal blive bedre til, og på de ting jeg mærker, at der skal rettes lidt op på. Vi udvikler os ret hurtigt her på Hovgaard, men det er bare lidt federe, når man har en træner til at hjælpe med undervisningen. 

Her på Hovgaard er der ikke rigtigt nogen, der springer. Derfor står Sol og jeg også lidt stille med dét. Eftersom at jeg endnu ikke er over 18 år, må jeg ikke selv tage et spring frem, og springe lidt på det. Desværre! Jeg elsker at variere min træning, men det bliver ikke lige nu. Jeg har ellers lige fået købt de sidste ting til min “nye” springsadel, og ihhh, hvor kan jeg ikke vente med at smide det på Sol! Hun bliver altså bare hammer flot med sit brune springudstyr! 

Corona og efterskole

Jeg håber, at der bliver åbnet op for os efterskoleelever her d. 18/01. Mest af alt fordi, at jeg stadig har en lille smule svært ved at være hjemme over længere perioder. Og så savner jeg efterskolen og mine venner deroppe helt vildt. Det tænker jeg, er meget forståeligt! 

Jeg savner også vores lidt specielle form for iværksætterundervisning, og der er nogen ting jeg skal have styr på ifht. hvor jeg skal bo efter efterskoleåret. Så ja, lige pt er der en lille smule kaos med dét! Til gengæld forstår jeg godt, hvor alvorlig den nye form for Corona er. Jeg forstår godt, at det er vigtigt at passe på Danmark endnu. Men hvor er det dog frustrerende at stå i! Vi lever næsten i en vild sci-fi film..! 

Hvis restriktionerne bliver forlænget, så bliver jeg nok ret træt af det hele. Også selvom jeg allerede nu er i gang med at forberede mig på skuffelsen. Vi må se hvad tiden bringer!

Tusind tak for at have læst med. Det betyder virkelig, virkelig meget! Følg med på Sols og min instagram her. 

fb-share-icon

Mit navn er Liv, jeg er 17 år gammel og heldig ejer af en skøn pony, ved navn Aastrupgaards Sol. Lige nu tilbringer vi vores tid på Skrødstrup Efterskole, hvor jeg tager min 10. klasse. Her satser vi på at få et fantastisk år med masser af ridesport og nye, gode venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *