Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo

#24 Nye mål – @fromjumpingtodressage

NEW GOALS (Scroll down for English version)

Før jeg fik Sambuca var det at ride en LA:1 til ok procenter noget der virket til at være uendelig langt fremme i tid, men nå har jeg klart det! Så efter den gode oplevelsen fra Halloween stævnet føler jeg det er på tide at sætte nogen nye mål, og som lovet kommer det her et indlæg om det.

 

Oprindelige mål

Men før jeg kommer ind på de nye målene, tænkte jeg at gå igennem hvad jeg har jobbet med siden jeg fik Sambuca. Det viser også at vi har været på lidt av en rejse på bare 6 måneder.

 1. Ride LC:1 på internt Dalby stævne
 2. Ride LC:1 på lokalt stævne
 3. Blive komfortabel med at ride alene uden undervisning (her er det rigtignok rom for forbedring;)
 4. Ride LA:1
 5. Ride LA:2
 6. Ride LA:1 og LA:2 til over 65%

Og jeg bare sige check, samtlige mål er opnået, hvilket føles rigtig godt. Så jeg tror jeg gir mig selv lov til at være lidt stolt i dag. Men jeg må også få lov at sige tusind tak til min supre træner der støtter og hjælper mig hele vejen. Uden hjælpen fra Lundquist Dressage ville jeg aldrig have kommet så langt på så kort tid. Og Sambuca selvfølgelig, jeg føler mig så heldig for måden hun altid prøver sit bedste for mig, selv når kommer lidt pilot fejl undervejs.

 

Mål for 2020

Jeg ved det ikke er helt 2020 endnu, men jeg tyvstarter lidt og får på plads målene allerede nu. Som jeg tidligere har fortalt om så har det hele vejen været et stort mål for mig at kunne starte uddannelsen til dressur dommer, og jeg er usikker på om det er mulig å få til allerede til næste år. Men jeg vælger likevel at føre det op som det sidste målet, jeg må jo ha noget at strække mig efter. Jeg føler også at jeg burde ha noget på dette med selvtillid i forhold til egen ridning, men det er jo ikke så målbart. Og som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg er det vigtig at man har en måde at vide om målet er opnået, så da selvtillid ikke er målbart nok vælger jeg at udelade det. Men jeg tænker at med mere erfaring og forhåbentligvis nogen gode oplevelser, kommer selvtilliden som en naturlig del.

Så her er mine mål fremadrettet:

 1. Ride LA:2 til over 70% på lokalt stævne
 2. Ride LA:4 på lokalt stævne
 3. Ride LA:5 på lokalt stævne
 4. Starte C-stævne
 5. Ride LA:1 til over 70 % på C-stævne
 6. Ride LA:2 til over 70 % på C-stævne
 7. Ride LA:4 til over 65% på C-stævne
 8. Starte på dressur dommer uddannelsen
 9. Lære at køre med heste trailer…

Som i ser av målene over er 70% den magiske grænse for at rykke op i en klasse. Den grænsen er er sat av min træner, og jeg lytter til det hun har at sige. Da det har fungeret for mig så langtJ For LA:4 derimod er målet 65 %, da det er dette som er kravet for at kunne starte på dressur dommer uddannelsen. Ja, også var det det der med at lære at køre med heste trailer… Der må jeg indrømme min motivation ikke er helt i top, så det er meget mulig det bliver udsat til 2021.

Så hvad er dine mål for 2020? Det er helt op til dig om du ønsker at have nogen mål, og ikke mindst hvad de skal være. Men jeg kan bare sige at for mig er det rigtig inspirerende og motiverende at vide hvad jeg arbejder mod.

 

Følg os gerne på Instagram @fromjumpingtodressage

 

Bedste hilsner fra

Hanne

 

Tidligere indlæg:

#1 Get to know us

#2 Finding Sambuca

#3 Out in the field

#4 My trainer

#5 MatchyMatchy

#6 First show

#7 Competition preparations

#8 Competition update

#9 What does horse welfare mean to you?

#10 Goals and ambitions

#11 Competition plans

#12 I am only riding in the riding school

#13 Certification of riding instructors

#14 Any volunteers?

#15 Feeding plan

#16 The road to regional competitions

#17 Winter is coming

#18 Positivity

#19 Hvad er du taknemlig for?

#20 Opdatering fra hold konkurrencen

#21 Mit supporter team

# 22 Wish list

#23 Halloween competition

 


New goals

After our good result in the Halloween competition I feel it is time to set some new goals! So that is what this post will cover.

 

Previous goals

But first a summary of the previous goals, to explain what we have been working towards the last couple of months.

 1. Ride LC:1 at a internal competition at Dalby
 2. Ride LC:1 in a local competition
 3. Get comfortable riding alone without my trainer being present (there is still room for improvement here;))
 4. Ride LA:1
 5. Ride LA:2
 6. Ride LA:1 and LA:2 to above 65%

2020 Goals

I know it is not 2020 yet, but I am giving it a little head start. Below are the goals I have set moving forward, with the ultimate goal being able to start the education towards becoming a dressage judge. I have also included a goal around learning to drive with a trailer, but I must admit I am not super motivated for that at the moment….

New goals:

 1. Ride LA:2 to above 70% at a local competition
 2. Ride LA:4 at a local competition
 3. Ride LA:5 at a local competition
 4. Compete at C-level (regional)
 5. Ride LA:1 to above 70 % at C-level
 6. Ride LA:2 to above 70 % at C-level
 7. Ride LA:4 to above 65% at C-level
 8. Begin the dressage judge education
 9. Learn to drive with a trailer…..

So what are your  goals for 2020? It is entirely up to you if you want to have any goals, and what you would like them to be. But I can just say that for me, it is really inspiring and motivating to know what I am working towards.

 

Best regards,

Hanne

 

Jeg er en 36 år gammel aspirerende dressurrytter, som opprinnelig kommer fra Norge. Men jeg har nå boet i Danmark i lidt over 3 år. Som mit brugernavn tilsier har jeg tidligere konkurrert i spring, men jeg forsøger nu at lære at ride dressur. Min hest heter Sambuca og er en 6 årig dansk varmblodshoppe, og jeg har kun haft hinde i et halvt år. Jeg håper dere vil følge oss på vår dressur reise:) Mvh Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *