Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

3. DAG HOS RIDEHESTEN!

Jeg er over halvvejs igennem mit besøg hos Ridehesten, det er vildt som tiden flyver afsted!

Endnu en gang blev det aften, hvilket betyder at der igen er gået en dag her i Hobro hos Ridehesten. I dag har jeg skrevet færdig på min artikel med tips til en varieret træning. Det var lidt af en udfordring at skrive, men jeg håber at jeg kom okay i mål med det. Derudover har jeg læst en masse om dækkener, og har skrevet en artikel om at for varme dækkener kan give kolik. Den er ikke udkommet endnu, men når ugen er gået samler jeg alle links til mine artikler i ét indlæg. Jeg håber at I vil læse dem! Jeg har også skrevet en lille artikel om vaner og rutiner i stalden, men jeg er ikke sikker på at det er noget der kommer op – om ikke andet har jeg da et spændende indlæg til herinde i stedet.  Jeg har kigget på nyhedsbrevet, for at se hvordan det kan gøres bedre og om få dage kommer det ud. Udover dette har jeg lavede videoen fra i mandags færdig, men den skal først ud i november, så der er rigtig god tid. Imorgen skal jeg begynde på en artikel omkring at de fleste hesteelskere er født som hesteelskere, og at det ikke rigtigt er noget man udvikler med årene. Jeg syntes at det er mega fedt at nørde i de små ting som sådan noget! Jeg er virkelig glad for at jeg valgte at tage i praktik heroppe, for jeg nyder det virkelig, og det er en kæmpe oplevelse jeg får med i bagagen. Jeg føler allerede nu, at jeg er godt på vej til at følge mine drømme. Jeg elsker at mærke når jeg er på rette spor!

Sol har det godt derhjemme, men puha, rytteren savner hende! Jeg er så glad for at hun hygger sig og har det godt, det gør at det er lidt nemmere at undvære hende. Jeg gentager mig måske en smule i de her indlæg, men jeg hygger mig med at skrive dem. I kan måske fornemme hvor vild jeg er med tekst og medier. Jeg er blevet rost for mine tekster idag, og det betyder meget at ens hårde arbejde giver pote. Det hele er bare lidt mere optur når man kan mærke fremskridt! Jeg har virkelig også lært meget om heste i de her 3 dage, og det er virkelig gået op for mig hvor meget der er at vide. Man må virkelig vide sindsygt meget når man har læst alle bladende i et par år! Tidligere idag lå mit indlæg om sømstik nummer 7 på toplisten, og det er vildt at tænke på, at over 3000 mennesker har læst det. Medier kan jo blive gigantiske altså.

Nu vil jeg slappe lidt af inden jeg smutter i seng. Skal nok bare spise lidt slik og se youtube, for der er ikke så meget at lave her om aftenen.

Mit navn er Liv, jeg er 15 år gammel, og rider til dagligt dressur på min pony Sol. Ridning er for mig ikke bare en fritidsaktivitet, sportsgren eller hobby. Sol holder mig oppe i de sværeste tider, og jeg vil gøre mit bedste for at trække jer med ind i vores liv, vores hverdag og vores historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *