fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020,  Spring

3.plads, whaaat – ubeskriveligt og jeg er så taknemmelig! 🧚🏼‍♀️ #30 – @camillawitte

Jeg var i gang med forberedelserne til at starte specialet skal start, da en mail fra Lotte popper op i min indbakke. Her sad jeg begravet i computeren med alt mit sygepleje og bøger ved siden af mig. Og der var mailen fra Lotte fra Riders Notebook. De fleste mails jeg har fået fra Lotte, har været med rigtig godt indhold. Først var det, da jeg blev ugens peek’er, derefter at jeg blev udvalgt som finalist, og herefter fulgte en masse mails med detaljer om finalen osv. Og så kom en mail om, at jeg havde vundet 3. pladsen i dette års PEEK konkurrence!

Unbelievable

Det var for vildt at læse! Jeg synes, at det var så surrealistisk at få tilsendt sådan en mail, og jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle reagere. Og lige nu indrømmer jeg blankt, at jeg stadig ikke helt har forstået det. Turbo og jeg vandt 3. pladsen. Selvom der nu er gået en stund siden jeg fik den fantastiske nyhed, kan jeg tydeligt mærke på min krop, at den ikke er sivet ind endnu. Jeg er hammer glad og overvældet, men samtidig ved jeg ikke helt, hvordan jeg lige skal reagere. Jeg er tom for ord. Det er en meget mærkelig følelse, for hvis der er noget, jeg aldrig er, så er det tom for ord.

Hvad betyder det så?

Som vinder af 3. pladsen i PEEK 2020 vinder jeg som sagt æren af et sponsorat på 6000,- kr. Det er opdelt som 2000,- kr. til at bruge hos Catago, 2000,- kr. til at bruge hos Pavo og 2000,- kr. i pengepræmie fra ECCO. Og så måtte jeg også vælge 2 par valgfrie Ecco sko.

Som sponsorrytter for ECCO, Catago, Blue Hors og Pavo kan I godt regne med, at I ikke har set det sidste til Turbo og jeg her på bloggen. For jeg vil selvfølgelig tage jer alle med på min færd det næste års tid både på PEEK, hvor jeg jævnligt vil skrive indlæg her på bloggen. Men også gennem min instagram, kan I følge med i mine daglige opdateringer på Instagram, hvor jeg deler lidt af hvert fra vores hverdag. Jeg har mange planer, drømme og ideer til 2021, så hvis corona ellers tillader det, vil jeg tage jer med på rejsen undervejs.

Og hvis ikke du har nået, at læse nogle af mine tidligere indlæg, kan du læse dem her under. Og eller kan du følge med i de finurlige ting, som jeg lægger ud på min instagram @camillawitte 😻

Vi ses! XoXo

Camilla Witte

Tidligere indlæg:

 

 

Hej alle, jeg er en 28 år gammel. Springrytter og bosat i Aarhus. Udover at være en inkarneret hestepige, der bruger alt min tid på hest, så læser jeg en Kandidat i sygepleje på linjen avanceret klinisk ekspertise på Aarhus Universitet og er færdig i Juni 2021. Sideløbende arbejder jeg som sygeplejerske i akutmodtagelsen i Skejby og på hjerte sengeafsnittet i Herning som vikar. Hesten jeg primært bruger min tid på, er min galme konkurrencehest Le'Anna, som jeg har købt tilbage dec. 2020. Hun er 18 år og Dansk Varmblod efter Leandro og med Royal Z II som morfar. Jeg deltager i PEEK 2020, og håber du har lyst til at følge med - vi ses! :)

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *