fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020

@_horsedeluxe – Fokus på hestens velvære

Forårsfornemmelser og solskinstimer

Så blev det marts og foråret er for alvor skudt igang. De sidste dage i februar tog dog foråret på forskud og givet os alle en fornemmelse af, hvad der venter os. Sikke nogle fantastiske dage, det har været, med kvidrende fugle, høj sol og mange lyse timer. Deluxe og jeg har brugt dagene fornuftigt ved at indhente nogle af vores ugentlige skridtture, som jo desværre ikke har været muligt imens sne og frost havde sit tag i os alle.

Deluxe har også været mærket af forårsfornemmelserne. Han har været så glad og fremadsøgende, at jeg nogle gange liiiige måtte sætte farten ned igen. Han har kastet rundt med hovedet på vores skridtture, hoppet rundt og kunne bestemt ikke skridte en afslappet tur. Men jeg har simpelthen haft det største grin på læben på grund af ham. Hvilken livsglæde foråret bringer. 😀

 

Tid til at fortælle om Catago

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, har jeg også modtaget en masse produkter fra Catago som en del af mit sponsorat i år. Kort efter offentliggørelsen af dette års PEEK vindere, blev jeg kontaktet af Catago. Sponsoratet lyder på produkter for 5.000 kr., og jeg måtte vælge frit mellem alle deres fantastiske produkter. Dét var svært!

Igen måtte jeg i tænkeboks, og jeg fandt hurtigt ud af, hvad der var vigtigst for mig. Deluxe mangler absolut ingenting, og hvis du spørger mig, er han en meget forkælet hest. 😉

Han har et Fir-Tech dækken, et massagedækken, en laser til at udføre laserterapi med og jeg kunne blive ved. Der er virkelig ikke det, som min lille forkælede hest ikke har. Men i Catagos kollektioner fandt jeg alligevel noget vi ikke har.

 

Mit fokus: Hestens velvære

Hvad køber man til en hest, der har alt? Man køber noget, der kan forbedre dens velvære og skabe velfærd hos hesten. Velvære blev derfor hurtigt mit nøgleord i udvælgelsen af produkter fra Catago. Catago har i efteråret lanceret en ny Fir-Tech Pro serie, som netop fokuserer på hestens velfærd. De har bl.a. lavet nogle indlæg med langbølge infrarød stråling som passer til deres velkendte Fir-Tech staldgamacher. Indlæggene er lavet med aktive carbon fibre, som stimulerer og fremmer helingsprocessen i hestens sener, led og muskler i benet. Den infrarøde stråling er med til at øge blodcirkulationen og er på den måde med til at afhjælpe spændinger i musklerne.

Hvis du spørger mig, så er det skide smart! 😀 Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at både Fir-Tech staldgamacherne og Fir-Tech Pro indlæggene skulle afprøves. Jeg har nu været igang med produkterne i en måneds tid, og jeg er SÅ glad for dem. Deluxe har jo en gammel skade på højre forben, hvor han ofte bliver lidt hævet omkring senen. Det er ikke noget, han har smerter ved, men er kroppens reaktion efter skaden. Med staldgamacherne og indlæggene kan jeg dog gøre mit for at holde hævelsen nede og sikre mig, at hans ben altid er tip top til at præstere. Og det er meget vigtigt for mig. 🙂

 

 

Lad stævnesæsonen begynde!

Udover de fantastiske staldgamacher og indlæg, kunne Deluxe også godt bruge nogle nye gamacher. Jeg har en del i forvejen, men de fleste af dem er ved at være slidte. Catago har lavet en flot kollektion med lam. Der er både underlag, grimer, men også gamacher. Normalt ville jeg have valgt gamacherne i sort, fordi det passer til alt, men denne gang var jeg modig og valgte hvid.

Hvid og beskidte, støvede heste er måske ikke den bedste kombination, men der var en mening med galskaben. Deluxe og jeg er nemlig snart klar til at prøve kræfter med stævner igen, og i den forbindelse kunne jeg godt bruge nogle hvide gamacher til opvarmningsbanen. Så kan vi shine inden vi skal ind og ride røven ud af bukserne. 😀 Hvis du mangler nogen nye gamacher, vil jeg helt klar anbefale disse. Lammen er af utrolig lækker kvalitet, og gamachen har et godt beskyttende lag på indersiden mod det andet ben. Og så sidder de bare hammer godt på Deluxe! Prisen for et par er 399 kr., hvilket jeg heller ikke synes er slemt sammenlignet med andre gamacher.

 

 

Et revolutionerende underlag

Det sidste, som jeg vil vise jer i denne omgang, er mit nye underlag fra Catagos Hybrid kollektion. Kender I det, når hesten sveder mere et sted frem for andre? De fleste heste sveder meget direkte under sadlen og bag ørene, og det kan skabe overophedning på disse områder.

Hybrid kollektionen er lavet med den nye Graphene teknologi, der gør at underlaget leder hestens kropsvarme jævnt udover hele stoffets overflade. På den måde undgår man overophedning eller omvendt kolde områder om vinteren. Udover at lede varme, er Hybrid underlagets materiale også antibakterielt og antistatisk. Så nu er det slut med at få stød når der lægges underlag på! 🙂

Jeg valgte Hybrid underlaget i grå, men det laves faktisk også i en flot blå farve. Blå er lidt min go-to farve, når det kommer til tøj og underlag, der ikke skal være sort. Derfor var jeg også ved at vælge underlaget i blåt, men så tænkte jeg alligevel, at jeg skulle være modig og vælge det i grå. Og jeg er virkelig glad for resultatet! 🙂

 

Flere gaver på vej

I skrivende stund er Morten fra Pavo her på Fyn, og jeg skal faktisk mødes med ham senere i dag. Det vil jeg fortælle mere om næste gang. Jeg håber, at I har lyst til at kigge med igen. I mellemtiden er I mere end velkomne til at følge med på min instagram @_horsedeluxe, hvor jeg deler en masse billeder, videoer osv. fra min hverdag med hestene.

 

XO Deluxe og Mette

 

 

Kære læser. Mit navn er Mette Guldberg og jeg er en 25-årig dressurrytter bosat i Odense. Jeg rider til dagligt på min hest Deluxe. Deluxe er en 7-årig hannoveransk vallak, som jeg har ejet siden februar 2019. Her på bloggen vil jeg indvie jer i mit liv som amatør dressurrytter på godt og ondt. Jeg håber, at I vil følge med. Jeg glæder mig meget til at dele min hverdag med jer alle sammen. XO Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *