fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  Spring

Af hjertet tak!

2020 er et år, der ikke lige går i gemmerne. I hvertfald ikke lige foreløbig 😅

Selvom vi det meste af året har været ramt af covid-19 restriktioner her i landet, så er intet så skidt at det ikke er godt for noget.

Tak PEEK

I slutning af december 2019 var jeg så heldig og vinde PEEK, og jeg skulle dermed repræsentere firmaerne bag PEEK hele 2020. I starten af året skulle jeg virkelig sparke mig selv igang. Nu skulle der promoveres! Selvtillid skulle op, og jeg brugte året på at turde og sige min mening, og turde at tænke på mig selv. For jeg er total hardcore, og kan en masse! 😇

Nytårsfortsæt

Hvert år tøffer man rundt i sin egen verden, og ender altid med at lave et eller andet nytårs fortsæt, eller en lille reminder man skal huske fremover. Mit fortsæt sidste år var at være mere ærlig overfor mig selv, og turde og give lidt mere af mig selv. Det må jeg sige er lykkedes. Jeg har haft det vildeste år. Fyldt med selverkendelse og en masse spark i røven til mig selv.

Jeg har fået udgivet det ene ærlige blogpost efter det andet. Skrevet flere artikler til Ridersnotebook bladet, kommet i en heste kaldener for næste år, turde og stå frem og nørde alt det her laser og termografi med heste. Startet på en del af en hestemassør uddannelse, fundet ud af hvilket studie jeg skal studere efter gym og det bedste af det hele. Jeg er blevet modig!! Bare det at skulle ringe eller tage kontakt til fremmede mennesker er ikke længere ubehageligt. Jeg har turde og række ud efter hjælp, turde og promovere mig selv. For guys jeg er total awesome! Det må man nemlig godt tænke om sig selv! 😎

 

Alt det mentale hårde arbejde har båret frugt. Det kan jeg takke PEEK for. For her var der en gruppe mennesker der sagde. Hey du er top nice, og det er dig vi har Oddset på, så nu må du ud og gøre dig fortjent til prisen som vinder! Så det har jeg gjort, og det har bare givet så meget igen. Det er endt ud med en masse nye sponsor aftaler for næste år, og meget meget mere.

Det bedste af det hele er også at jeg har kunne nyde hvert eneste sekund sammen med de her to gutter. De er bare de bedste drenge 🥰.

Til de kommende finalister i PEEK finalen

Desværre får i ikke den samme mulighed for at komme ud og vise alt hvad i kan ude på Blue Hors, og have en hyggelig dag med jeres bedste 4-benede venner, men i får lov til virkelig at skulle på arbejde, og lave den fedeste video af jer og hestene.

Jeg har fulgt rigtig godt med på sidelinjen, og hvor har i alle bare været top seje. I har leveret det ene guldkorn og ærlighed efter det andet. I har givet jer fulgt ud! Det er vildt modigt at gøre, og det fortjener i bare den største klapsalve for. Da jeg vandt sidste år, begyndte jeg nærmest at græde af glæde for første gang i mit liv. Grunden til gråden kom ud, var fordi jeg havde givet så meget af mig selv, jeg var sårbar og havde udstillet mig selv, den virkelig mig havde jeg vist frem. Det er ikke hver dag man kan gøre det. Så når i laver jeres fantastiske videoer, så bare giv den gas, og vis gerne de ømme sider, de hårde, men især også hvad der gør at i bliver ved med at dyrke denne fantastiske sport. For i fortjener den største krammer. 🥰

Og hey husk lige og støt hinanden, og lige giv et ekstra like med, for shit i har alle knoklet. Jeg var nemlig blæst helt bagover alle de andre fra sidste år, for shit de havde bare knoklet! Jeg følte helt at jeg sakkede bagud, for det var crazy så mega seje og hårdt arbejdende i er. I er alle top seje!!!!

PEEK-partnerne

I fortjener også et lille skriv med, for det er jer der har valgte mig til, og tusind tak, det er så fantastisk at i giver os denne mulighed for at give en hjælpende hånd til ridesporten. Selvom man ikke er verdens mester, så støtter i en 🥰

Pavo

Jeg havde egentlig aldrig rigtig fodret med Pavo før, og havde kun det sidste års tid begyndt at sætte mig ind i fodringen af hesten, for det er et cirkus, men det er også her grundstenen for hesten bliver lagt. Tak Morten for vejledningen til hestene. Det fantastiske ved Pavo er at der er så mange valg muligheder, og Morten formåede at sætte en perfekt foderplan til alle 3 heste. De har stået så flotte hele året, og hver eneste gang jeg havde en bekymring eller ændring, så var der altid en super løsning, og hestene har spist hver en eneste krumme op med stor begejstring.

Ecco

Allerede få dage efter jeg havde vundet tog Vivi kontakt. Det har været så hyggelig og se hvordan i har fulgt med på sidelinjen, og da vi kort mødtes til hingstekåringen. Bare det at så stor et firma tager sig tid til at give en hjælpende hånd til os ryttere er fantastisk. 🥰

Derudover har jeg også arbejdet på at passe lidt bedre på mine støvler, men det kræver lidt træning endnu 😆

Blue Hors

Allerede fra barns ben, har man altid brugt jeres produkter, men hold nu op i har alverdens must haves til hestene. Jeg er blevet storforbruger. Alt til hestene er dyrt, især tilskudsprodukter, så det har været en stor hjælp at kunne dække hestene ekstra ind igennem jeres produkter. Især jeres ventilator er blevet et must haves til det her danske vejr, som hurtig kan skabe lidt kriller i halsen på hestene. Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler ved jer. Jeres kundeservice er også i top, hvis der er det mindste problem, så fikser i det med det samme og retter tingene op.

Catago

Jamen så har vi fat i jer til sidst. Hele den her oplevelse har været fantastisk at have jer med på sidelinjen. Selve oplevelsen at komme ned til jeres showroom wow, alt det udstyr, det er ikke sundt for en hestepige og se så meget guf. Det var virkelig en fornøjelse, og især lige at få et sneak peek med næste sæsons udstyr.

Jeg havde også lokket min søde veninde Sara med der ned, så vi rigtig kunne hygge os i hestemekkaet.

Nu ejer jeg nærmest ikke andet end udstyr fra jer af. For det virker! 😎. Udover det virker, så er det også holdbart, og til en fair pris. Fir-tech er allerede blevet rigtig stort, og jeg er også en lidt for stor fan. Det hjælper altså rigtig meget på samvittigheden, når man ikke er verdensmester, og skaber lidt spændninger på hesten, så kan man lige putte et dækken med fir-tech på, og se en afslappet hest, også kan man overbevise sig selv om at samvittigheden er ren igen 😉. Dog var det også vild fedt at komme ned og se hvordan en stor virksomhed fungere, både at se lageret og alle de mennesker der egentlig er bag. Det er jo helt vildt. Nu er jeg jo også så heldig og være under jeres vinger det kommende år. Denne gang som ambassadør, jeg er så taknemmelig 🥰

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

4 kommentarer

 • Christina Gaba

  tak fordi du er lige netop DIG søde Michelle
  du er noget at det sødeste og mest ærlige menneske og det skal du blive ved med og være
  jeg er så glad for vi fik oplevelsen sammen sidse år til finalen og elsker og følge med på sidelinien stadigvæk
  Jeg håber på når alt der her Corona er over at vi atter kan ses igen og rigitg få nørdet sammen;o)
  Kys til dig søde
  Christina <3

  • Michelle Tovgaard

   Tusind tak Christina Det var sådan en fed oplevelse sidste år, og fedt at møde jer alle sammen. Jeg nyder virkelig også at følge med på din side, det er altid så hyggeligt Ja lad os endelig krydse alt hvad der kan krydses for at Corona snart er væk, så vi kan få vores hverdag tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *