fbpx
Pavo,  PEEK 2019

Corona? – Alt står stille men tiden løber

Long time no see….

Det kan godt være at Danmark står stille, men holde nu op jeg synes vi løber ekstra stærk hjemme hos os for øjeblikket. Jeg har simpelthen haft så vanvittig mange ting at se til i den seneste tid. Børnene har været hjemmeskolet (Sia bliver det faktisk stadigvæk), min nye hest er kommet for 7 uger siden og det er en mundfuld, begge staldene og løsdrifterne er proppet med heste og jeg har selv tre stk som gerne skal ud dagligt. Derud over har jeg desværre været igennem en sidste tid med min mormor som endte med at gå bort d. 31. marts. Hun boede i Malmø så det har også taget en del på kræfterne og overskuddet at skulle igennem først en sygeperiode og siden en mindehøjtidelighed i det svenske….

 

 

 

Godt fodtøj skal der til

Så ja jeg har løbet stærkt og bloggen har vist været syltet lidt den sidste tid… Men så er det jo godt at have nogle gode “løbesko” når nu man har så meget fart på:0) I forrige uge dumpede disse fantastiske sko ind af døren og jeg har på det nærmeste boet i dem siden.  Jeg synes de er mega fine, de sarte lyse og lyserøde farver er bare lige mig!  og så synes jeg bare de passer til rigtig mange lejligheder, specielt synes jeg de er vildt cool til en kjole. Det bedste er at jeg kan have dem på en hel dage i butikken uden at få ømme eller varme fødder. I love them!!!!

Så endnu engang mega mange gange tak til ECCO for at altid at støtte sporten og denne gang være med til at sørge for at det kun er mine firbenede venner der er godt skoet, nu er jeg det også resten af sommeren, det er sikkert og vist!

 

Resten af dagen idag:

I skrivende stund er klokken 8.45 sidder jeg med to børn til hjemme undervisning. Alt imens de skriver sætninger med de navneord vi “fandt” ude i haven i tirsdags sidder jeg lige og prøver at strukturere resten af dagen. Jeg tror den kommer til at forløbe således:

  • Kl 8.00-1200: Hjemmeskole (først skal vi arbejde med navneord og bagefter skal vi ud i skoven og undersøge vores sanser)
  • Kl 12.00-14.00: Ungerne leger imen jeg rider første hest (Don Juan) og Silja skridter Morfar
  • Kl 14.00-17.30: I butikken (forhåbentlig kommer en masse kunder forbi og så skal der pakkes en masse lækre vare ud fra Sofie Shnoor!!!)
  • Kl 18.30 Aftensmad
  • Kl 19.30 Ride hest nr. to (Fabienne)
  • Putte børn, kontorarbejde, SOFA!!!!!

Hold nu op hvor er jeg glad for at vi har en sød pige ansat som på bedste blæksprutte maner hjælper til i stalden og i huset, ellers ved jeg slet ikke hvordan tingene skulle kunne lykkedes herhjemme….

Så nu er det på med løbeskoene og spurte videre i dagens program!

Jeg lover vi ses inden længe….

XOXO

Rie

 

 

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *