fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020

Av, av, av – nu skal jeg gå støvler til

FUUUCK, nu skal jeg gå støvler til. Jeg har ALTID været typen der ikke troede på det at gå støvlerne til. Da jeg købte mine Kingsley (super godt mærke). Havde jeg ikke brug for at gå dem til, for det var blødt læder. Så var jeg på sommerlejr på Stald Magic i Ikast. Hvor den ene underviser (Belinda) havde fået nye støvler. Hun skulle gå dem til, og jeg forstod ikke hvorfor…😂

Jeg har før haft stive støvler fra Cavallo. Dem voksede jeg så ud af… Så fik jeg jo mine Kingsley. Kingsley støvlerne skulle ikke gåes til, så det var ikke et problem OVERHOVEDET! 

Mine veninder stod og kiggede dumt på mig og sagde. Har du lige købt de støvler, og så rider du stævne i dem. SAMME DAG!!!

Men ja, det faldt mig ikke rigtig ind at de skulle gåes til.

 

Nye støvler og god service – ja tak

Jeg investerede i et par De Niro ridestøvler. Dem købte jeg fra Horseworld rideudstyr:

https://horseworld.dk

Jeg havde været på sommerferie i Jylland, og selvfølgelig skulle vi da et smut forbi en ridebutik. Det var ikke populært fra min brors side af… Nå men os ind og bestille et par nye Kingsley støvler, som jeg har haft i tankerne. Men på grund af Corona, og at de ikke var forhandlere mere. Tilbød de mig at prøve et par De Niro. Jeg var meget skeptiskFor jeg har altid været typen der sætter sig noget i hovedet, og så følger jeg det!!!


SVUP
så var min fod nede i støvlen, og den sad som smurt på mit ben. Vi tog hjem, og jeg fik noget tænke tid. Efter godt en uge, beslutter jeg mig for at det skal være den. Det skal være en De Niro Bellini støvle. Det skal være min nye dressurstøvle.

Vente, vente, vente – SÅ KOM DE

Jeg synes der gik LAAAAANG tid før jeg fik et opkald som sagde. “Hej Maja, det er Horseworld rideudstyr, jeg ville informere dig om at dine støvler er kommet”. Jeg var helt oppe på skyerne. Jeg sad i tysktimen og kunne kun tænke på at mine støvler snart var på vej hjem til mig😍

Jeg havde jo trods alt ventet 13 uger. Var det det værd? JA, ja det var det!! 

Av, det gør ondt

Jeg hentede min støvler og skyndte mig ud, for jeg skulle have undervisning. OG selvfølgelig skulle jeg have mine nye støvler på. MEN FUUCK, hvor var det hårdt! Ikke nok med at de var mega stive, så fik Noller og jeg da godt nok sved på panden.

Jeg kunne da ihverfald mærke jeg red med nye støvler. Så nu er der lagt en slagplan. Jeg går rundt med dem herhjemme, og så skal jeg have dem på så meget så muligt, inden jeg skal til stævne🙈 For av, det gjorde ondt.

Du er da underlig🤪

Det første min bror sagde var. “du er da underlig, du skal ikke gå med ridestøvler herhjemme”. Jeg svarede venligt “det er da helt normalt”.

Han grinede og sagde “Det er bare underligt” og vi blev enige om at så måtte alle ridepiger/damer/drenge/mænd være underlige😂

 

Det var egentlig ikke nye støvler mit indlæg idag skulle handle om, men så blev det alligevel det. Det er noget mange ryttere nok kender til. Det at skulle gå støvlerne til…

Jeg havde egentlig tænkt mig at mit indlæg skulle handle om Nollers og min rejse. Men det må blive næste gang. Det er helt vildt at kigge tilbage på. Hvis du vil se et lille sneak peak så hop ind og ses videoen her:📹

https://www.instagram.com/p/CHqCcJpBcPf/

 

For at læse andre af mine indlæg:

  1. https://peek.ridersnotebook.dk/at-ride-pony-mod-hestene/
  2. https://peek.ridersnotebook.dk/you-will-rise-again-doing-less-is-doing-more/
  3. https://peek.ridersnotebook.dk/hokus-pokus-traening-i-fokus/
  4. https://peek.ridersnotebook.dk/jeg-gaar-mine-egne-veje-og-du-kan-ikke-stoppe-mig/
  5. https://peek.ridersnotebook.dk/gymnasie-livet-kontra-tiden-til-ridning/
  6. https://peek.ridersnotebook.dk/det-perfekte-traening-pas-or-not-hold-fokus/

Hej mit navn er Maja. Jeg kommer til at skrive blog indlæg, der for mig handler om dagligdagen, stævnedagene og rejsen i ridningen. Jeg har med min pony Flintdales Noller kæmpet os fra LD D-niveau til sidste år at ride PRI/PRT/PRM på nationaltplan. Jeg er en rytter der går meget op i den tekniske del af ridningen. Samt den fysiske træning af rytteren

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *