Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  Spring

Besøg af doktor dyr…

Som i har kunnet læse i mine tidligere indlæg, kan jeg ikke ride Mizzi når hun er i brunst. Mizzi er efterhånden blevet tjekket i hoved og røv, men vi besluttede os for, at få scannet hendes æggestokke endnu en gang – så vi er sikre på, at hun ikke har nogle cyster eller andet der genere. Derfor fik hun i dag dyrlæge ud, så han kunne scanne hende.

Mizzi stod i tvangsboksen, og stod super pænt og roligt. Han kunne mærke på hende, at hun lige havde været i brunst, hvilket jo passer med, at hun ikke har være til at ride de sidste 6 dage. Så snart han nærmede sig hendes venstre æggestokke blev hun sur og urolig. Der var heldigvis ingen cyster eller andet at se på æggestokkene. Han kunne derfor konkludere at Mizzi er super sensitiv, og det derfor er hormonelt hun har problemer.

 

Jeg har heldigvis modtaget Regumate i dag, hvilket hun skal have dagligt, så hun ikke kommer i brunst. Det er hun startet op på i dag, og så skulle virkningen komme i løbet af 3-4 dage.

 

Jeg er super glad for, at vi fik hende scannet, så vi ved at hun ikke fejler noget. Det bliver super skønt at komme i gang med at ride hende ordenligt, uden at skulle holde en 1 uges pause efter 14 dage. Jeg kan endelig også komme i gang med at få hende ordenligt i form. I morgen vil jeg prøve at skridte en tur på hende, og så håber jeg at hun er sød.

 

Jeg håber at I og jeres heste har det godt,

Mai Katrine

 

Hej. Mit navn er Mai Katrine, jeg er 17 år og går i 3.g. Jeg har springhesten Anneksgaardens Mizzissippi. Hun er en 9 års hoppe, på 170. Jeg har haft hende i lidt over 1 år, desværre har jeg kun haft fornøjelsen af at ride hende i 3 måneder, da hun har været syg de sidste 10 måneder... Alt dette vil jeg komme nærmere ind på i mine indlæg. Håber, at i har lyst til at følge med:))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *