fbpx
Blue Hors,  Dressur,  PEEK 2019,  PEEK 2020,  Spring

Blue Hors, som PEEK sponsor 💎 #17 – @camillawitte

Blue Hors er jo en kombination af et EU-certificeret hingstestation, salgsstald, uddannelses- og eventcenter og driver landbrug. Derudover har de brugt deres store viden til serien Blue Hors Care, der består af både tilskuds- samt pleje-/groomingprodukter. Så uanset om man er hobby rytter, stævnerytter eller professionel er Blue Hors et mærke man kan bruge. For alle vil jo sin hest eller pony det bedste. Og her spiller det rigtige fodring, pasning og pleje en meget store rolle for hestens komfort og velbefindende; både på stævnebanen eller på en skovtur.

Blue Hors for mig

Jeg bruger primært pleje- og groomingsprodukterne. Men jeg har til gengæld mange favoritter! Jeg eeeeelsker at tage mit grooming-kit frem og nusse og pudse både hest og udstyr. Jeg er total fan af deres strigler og så er følge produkter et must for mig altid at have på lager: Deluxe Shampoo, SuperShine, Hoof Oil Deluxe, Leather Cleaner, Leather Oil Spray og Leather Condition. Det er vigtige ting i mit skab, uanset om det er til hverdag eller til et stævne.

Bag Blue Hors

Udgangspunktet for Blue Hors er de over 300 hektarer i det naturskønne Randbøl og gården, der gennem tiden er vokset med opgaven. De er drevet af passionen for dressurens både sport og avl. De bygger på værdier om hestevelfærd og -etik. Alt hvad de gør, udspringer af deres engagement i og ambitioner for dressursportens og avlens udvikling. Deres passion er stadig som fra begyndelsen. Det handler om konstant at udvikle dansk dressursport og avl på et højt, internationalt niveau.

Jeg håber, at du har nydt mit indlæg. Måske har lyst til at følge lidt med i mit hesteri her på bloggen eller måske følge med på Instagram (@camillawitte) 😊 Her vil jeg poste en masse fra min hverdag.

Vi ses! XoXo

Camilla Witte

Tidligere indlæg:

fb-share-icon

Hej alle, jeg er en 28 år gammel. Springrytter og bosat i Aarhus. Udover at være en inkarneret hestepige, der bruger alt min tid på hest, så læser jeg en Kandidat i sygepleje på linjen avanceret klinisk ekspertise på Aarhus Universitet og er færdig i Juni 2021. Sideløbende arbejder jeg som sygeplejerske i akutmodtagelsen i Skejby og på hjerte sengeafsnittet i Herning som vikar. Hesten jeg primært bruger min tid på, er min galme konkurrencehest Le'Anna, som jeg har købt tilbage dec. 2020. Hun er 18 år og Dansk Varmblod efter Leandro og med Royal Z II som morfar. Jeg deltager i PEEK 2020, og håber du har lyst til at følge med - vi ses! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *