fbpx
Catago Equestrian,  Dressur,  PEEK 2019,  PEEK 2020,  Spring

Catago Equestrian, som PEEK sponsor 🎈 #16 – @camillawitte

Catago er et genialt mærke. Det er udvikles og designes i Danmark af et team, som alle er passionerede omkring heste. Så uanset om man er hobby rytter, stævnerytter eller professionel er Catago et mærke man kan bruge. For alle vil jo sin hest eller pony det bedste. Og her spiller det rigtige udstyr en meget store rolle for hestens komfort og velbefindende; både på stævnebanen eller på en skovtur.

Catago for mig & hesten

Fir-Tech produkterne er klart dem jeg benytter mig mest af! De er bare sååå gode. Jeg benytter mig af knæbindene til mig selv og både underlag, gamacher/bandager, hut og lændedækken til hesten. Hestene er meget lettere at sætte i gang især i denne kolde tid. Og selv mærker jeg en kæmpe forskel på mine knæ, når jeg benytter dem vs. når jeg engang i mellem glemmer dem. Jeg er mere øm og lang tid om at komme i gang uden smerter. Så her er Fir-Tech en obligatorisk del af hverdagen. At få Catago som sponsor ville være drømmen!

Bag catago

Vidste du at virksomheden bag Catago Equestrian, er Eldorado fra Haderslev? Der udover Catago også fører en lang række andre mærker herunder: Suedwind Footwear, Parisol plejeprodukter, Casco hjelme, Neue Schule bid, OneK hjelme, Equus Cura og Keratex. Så derfor skriver de, at alle gode oplevelse med disse brands også må skrives om i bloggen. Det er faktisk virkelig mange virkelig stærke mærker de ligger til baggrund for!

Jeg håber, at du har nydt mit indlæg. Måske har lyst til at følge lidt med i mit hesteri her på bloggen eller måske følge med på Instagram (@camillawitte) 😊 Her vil jeg poste en masse fra min hverdag.

Vi ses! XoXo

Camilla Witte

Tidligere indlæg:

Hej alle, jeg er en 28 år gammel. Springrytter og bosat i Aarhus. Udover at være en inkarneret hestepige, der bruger alt min tid på hest, så læser jeg en Kandidat i sygepleje på linjen avanceret klinisk ekspertise på Aarhus Universitet og er færdig i Juni 2021. Sideløbende arbejder jeg som sygeplejerske i akutmodtagelsen i Skejby og på hjerte sengeafsnittet i Herning som vikar. Hesten jeg primært bruger min tid på, er min galme konkurrencehest Le'Anna, som jeg har købt tilbage dec. 2020. Hun er 18 år og Dansk Varmblod efter Leandro og med Royal Z II som morfar. Jeg deltager i PEEK 2020, og håber du har lyst til at følge med - vi ses! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *