fbpx
Catago Equestrian,  PEEK 2019,  Spring

Catago’s nye kollektion!

Har i set den endnu?

Igår ankom sidste sending fra Catago. Jeg er blæst helt bagover. Det er simpelhen så flot. Jeg modtog et tæppe, et underlag, bandager, og den fedeste vinterjakke samt en uldundertrøje til de kolde rideture her til vinter.

  

Det er simpelhen bare så flot 🌟.

Kunne ikke vente

Det kriblede helt i fingrene at få tingene i brug. Så jakken kom på, og vupti så skulle jeg ud af ride! Favour fik æren af en ridetur hvor jeg så knaldgodt ud. Selvom det var en kold fornøjelse udenfor, så var jakken alt for varm endnu. Så den kære rytter endte med at svede lidt 😆

https://www.instagram.com/tv/CGcGPJ5hrXq/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

 

 

 

 

Afsted til træning.

Udover Favour lige skulle luftes, så skulle Lansing og jeg afsted til en spring træning. Egentlig ville vi have lavet et lille fotoshoot men, det er blevet udsat. Dog blev jeg bare nød til at ride med mit nye underlag. Lansing kvitterede med at være den bedste superstjerne og sprang som en million. Der var nærmest ikke noget at sætte en finger på. 😇 Så det der fir-tech det må altså gøre noget godt for de heste.

https://www.instagram.com/p/CGcOOcBBdGJ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

Skal i ud og have fat i den nye kollektion? Jeg er i hvertfald en stor fan.

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *