Lukas til DCSWA
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  Spring

Christmas show warm up (Video)

Et af årets højdepunkter for rigtig mange ryttere Danish Christmas Show Warm Up!

Nu har warm up været igang i et godt stykke tid. Desværre har jeg ikke en hest der kan gå med. Men jeg har holdt øje og holder øje med folk jeg kender, som er med til det.

Jeg har selv været med i 2013 og 2014. Dengang red jeg som pony rytter.
Jeg synes det er en stor oplevelse at være med. Det er en stor og flot Ridehal, som er pyntet op med Julepynt. Det er fedt at når man rider fejlfrit at de skruer op for musikken. Der er en dejlig julestemning og alle er glade.

Spangbos Malta

I 2013 havde jeg Malta med. En New forrest vi købte som cirka 7måneder gammel. Dette var første gang han var med til warm op nogensinde. Jeg synes han gjorde det rigtig godt. Han havde et godt tempo og sprang rigtig godt. Men jeg tror han blev enten forpustet eller forvirret, da vi skulle i omspring. For han satte tempoet meget ned og ville ikke rigtigt ride frem. Men vi fik en fejlfri runde og blev placeret som nr 8!

I anden runde havde vi også en fin tur. Vi kom dog for hurtigt ind i dobbelt spiringen, hvilket var grunden til, at han tog en bom på spring B.

Men jeg synes selv det var et vellykket stævne og var helt klar til næste års warm up. Det var en oplevelse man skulle have igen!

Lukas

Året efter i 2014, som også var mit sidste ponyår. Vi havde solgt Malta et par måneder inden. Så jeg valgte at tage Lukas med.

Lukas var en smule speciel at have med. Han gik nede i knæ hele vejen rundt, da han skulle være klar til at hoppe til side fra noget farligt. Men alt var ‘farligt’ så derfor hoppede han ikke til side, men gik i knæ hele vejen rundt i begge runder.

Vi fik en trille bom i begge klasser. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvorfor han gik på dem. Måske han ikke var helt koncentreret på springning?

Jeg havde på ingen måde nogen som helst forventninger til at Lukas skulle vinde noget. Grunden til at jeg tog ham med, var fordi jeg gerne ville have oplevelsen en sidste gang. Da jeg red warm up med Lukas, havde jeg allerede 2 fjordheste klar til tilridning. Jeg vidste godt at de sikkert ikke ville kunne komme med for hest. Så denne gang var det for oplevelsens skyld, at jeg var med.

Ting til eftertanke

Jeg synes ponyårene er vigtige og man skal prøve så meget som muligt. Det er ikke sikkert alt går som planlagt når man bliver ældre. Har man mulighed for en fed oplevelse, skal man bare gribe chancen og gøre det!

Håber vi ses i næste indlæg!

Instagram

Hej Mit navn er Rikke. Jeg har en 4års vallak som skal til og igang med ridning, en 2års hingst som jeg er ved at vinde tilliden til og gøre klar til tilridning om et par år, en 8års vallak som jeg selv har tilredet, vi har haft debut i 90cm spring og LA2 dressur. En dårlig tempereret rytter, vil aldrig kunne lave en god tempereret hest. Mit fokus er, at hest og rytter trives sammen som ekvipage, og målet er at nå så langt i dressur og spring, som vi overhovedet kan. En glad hest er en god hest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *