fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020,  Spring

Dagens Springundervisning

 WWEEE!!  I dag stod den på springundervisning af vores faste springunderviser Christian Petersen!

I sidste uge, sprang vi lidt blandet, men mest af alt noget gymnastiskspring, for at lære og skifte imellem  vores tempo. Vi øvede meget, at få lavet så lidt galopandspring og så mange galopandspring, på en langside, simpelthent for at det er mig, som betsemmer og har kontrolen, over for hurtigt og langsomt vi rider. Det var virkelig en træning og arbejde sig ud fra og en undervisning, man virkelig fik noget ud af.

I dag stod den på at øve at de fire vigtigste ting, i spring, nemlig:

Ligeudretning

Korekt opstilling

Fremdraft

Kontrol og styring

Nogle punkter, som vi i den grad, arbejde os ud fra i dagens træning!

Poesi har i en længere periode, rigtig gerne ville springen til venstre. Ligesom vi mennesker, har en fx. god hånd eller vej, har hesten også. I denne forbindelse, ville Poesi bare allerhelst springen til venstre, da det er lettest for hende selv.

Jeg har virkelig prøvet og arbejde mig væk fra det problem, da det ikke kun er Poesi’s skyld, men også min egen. Jeg glemmer selv, mit venstre ben hen imod springene og glemmer dermed og støtte hende nok op…

I dag grav alt det hårde arbejde, endelig potte med den venstre skulder.

På opvarmningen, lå mit fokus på og have ben, ben. og atter ben på hende, for og få hende til og springe lige ud, og dermed ikke skyde skulder, og det hjalp virkelig meget!

Da vi skulle til og springen bane, var det vigtigt og huske på de fire regler. For hvis at man glemmer det og bare lader tingene ske, uden man retter på sig selv, hesten eller ligende, så sker der aldrig en udvikling med nogle af os.

Undervisningen gik SUPER godt i dag og jeg er virkelig tilfreds med vores begges præsentation! Selvom jeg bl.a fik lavet en virkelig dårlig afstand til Poesi og jeg virkelig fik hævet hende i munden hen over springet, da jeg slet ikke var klar på hun sprang, men så ærlig en hest som hun er, springer hun og redder mig totalt. Og selvom jeg laver en dårlig afstand, hvor vi derefter kommer over igen, er der ingenting hopper bare!!!

https://www.instagram.com/p/B1wf_7Shsy2/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B1wf_7Shsy2/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *