fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  Spring

Der er hård konkurrence i år!

Så er årets PEEK konkurrence rigtig kommet igang. HOLD NU OP, HVOR ER I BARE HARDCORE 😎.

Jeg må sige konkurrencen var smækfyldt med en masse super dygtige bloggere sidste år, men i år! I er jo for vilde 🥳.

Jeg er i hvertfald “glad” for at jeg ikke har mulighed for at deltage i år, for i ville give mig baghjul for vildt! 😆

Hvad PEEK har givet mig 😃

Nu er der snart gået et år med PEEK. Det har været et fantastisk år, med en masse oplevelser og ikke mindst udvikling.

Jeg tænkte, jer som nu deltager i PEEK, i kunne da lige så godt få et lille indblik i hvad det egentlig har givet mig at deltage i PEEK.

Ud af komfortzonen:

Jeg valgte iskoldt at bruge PEEK, til at tvinge mig selv ud i blogger livet, for jeg turde egentlig ikke. Det har længe været en stor hæmsko for mig, at især folk som er tæt på mig skulle læse om mit liv med hestene. Eksempelvis elsker jeg at læse med på folks facebooksider, men havde selv så svært ved at skulle lave en facebookside selv. For ja man giver meget af sig selv, og ja man er bundet op på alt hvad man siger. Folk udefra får lige pludselig en holdning til en. Men ved du hvad? Du udvikler dig så meget! Også kan du dele din version af ridning med andre!

 

Jeg sagde “afsted med mig”, lavede en FB side, også skulle jeg igang. Under hele PEEK konkurrencen havde jeg et stort fokus på at være ærlig, og lave gode blogindlæg. Jeg delte faktisk intet på de sociale medier. Simpelhen for at kunne være ærlig overfor mig selv, og ikke være bange for, hvad min omkreds tænkte. Da jeg så var så heldig at vinde PEEK, så måtte jeg igang med det helt offentlige bloggerliv.

Hvad jeg har rodet mig ud i!

Her får i da lige en billedeserie, af nogle af alle de ting jeg har lavet i løbet af året.

Jeg har både været igang med at lave videoer, med en masse Blue Hors produkter

Utallige Stories med især alle Catagos fantastiske produkter. Selv min mor er blevet leveret direkte ud på de sociale medier.

Vi har skinnet til utallige ridestævner, med det flotteste logo fra PEEK

Lansing har også været en Bølle, med en yderst utilfreds/skuffet rytter i sadlen

Jeg er faldet af flere gange.

Vi har også set top seje ud, med en masse opture

Hestene har fået topfoder fra Pavo, så der skulle leveres flere blogindlæg omkring fodring optimering osv.

Jeg har øvet mig i at flette den kære skimmel, og ikke mindst prøvet at holde ham ren, med produkter fra Blue Hors.

Været på besøg hos Catago, og udvælge en masse fedt udstyr!

Modtaget en masse produkter fra Blue Hors

Vasket og ordnet utallige hove/ben/pels/heste osv, for de skulle jo skinne, nu jeg skulle fremvise produkterne.💦

Vi har hygget os til ridestævner, og husket at give lidt foder efter endt stævne, så Lansing bedre kunne restituere.

Græsset en masse med bedste B, og hygget os, mens at de har brugt fir-tech produkterne!🤩

Vi har fejlet igen😒

Men også hygget og styrket vores bånd!🤩

Og mødt en masse nye fantastiske mennesker!🥰

Så nu træner vi videre, med en masse viden i rygsækken, og bliver endnu bedre!🦄

Og super B, sørger for at jeg holder benene direkte placeret på jorden! 😃 Han er bare den bedste

 

Dannelsesrejse

I har vist allesammen set nogle af skønne Ries blogindlæg. Wow hun er bare topsejl. Hudløs ærlig, og hun leverer de fedeste indlæg. Iskold med hvad andre tænker! Jeg måtte igang. Hver gang jeg trykkede udgiv var det med et sug i maven, og et blik over på trofæet fra PEEK. “Jeg er top sej, og folk har valgt at tro på mig, så jeg er god nok!” sagde jeg altid til mig selv.

Præmien, har hængt ovenpå min tavle, så jeg altid har kunne se på den!

Her de seneste måneder er det kun blevet nemmere og nemmere. Der er endda nogle søde følgere, som til tider skriver de sødeste beskeder. Det var virkelig mærkeligt at “fremmede” mennesker gerne ville følge med i min hverdag med hestene. Men også virkelig fantastisk, at man rent faktisk kan gøre andre glade ved at dele sit liv. Især er min kære jævnaldrene fætter blevet en trofast del af følgerne. Jeg siger altid til ham når vi ses, at jeg synes det er så pinligt, når han stiller spørgsmål, og sender private beskeder. Han griner bare af mig, og siger han synes det er hyggeligt. Så det må jeg bide i mig, og nyde opmærksomheden.

Mit fokus har hele vejen igennem PEEK været at vise en ærlig side af rideverdenen. Min mor synes jeg lyder for deprimeret. For gud ridning er ikke nemt. Det giver mange nederlag. Især hvis man så gerne vil være god, og til tider måler sig en tand for meget med andre. Det må man også gerne, men man skal huske og nyde nuet. Jeg elsker de heste som jeg er så heldig at have til rådighed. De giver så meget, og jeg skal virkelig også give dem det samme igen.

Giv den gas

Så det jeg egentlig bare vil sige med dette indlæg. Giv den gas, og hyg jer. Gå op i det med liv og sjæl. Så bliver hele oplevelsen meget vildere. Jeg fældede faktisk min første glædes tåre, da jeg gik hen og vandt PEEK. For jeg havde givet så meget af mig selv, og lagt hele min palette ud. Så bare det at få en anerkendelse af det man laver er godt nok, endda uden at være kendt. Det var den fedeste optur.

Her er et billede, fra den dag mig og Lanse vandt PEEK!

 

Tag mig!!

Husk, jeg er så umenneskelig glad for oplevelsen med PEEK, og synes at alle fortjener den! Så hvis i tagger mig på IG med noget som omhandler PEEK (jeres blogindlæg eller andet) så deler jeg det med glæde på min story!! For i er så top seje!!

https://www.instagram.com/showjumper_michelle.tovgaard/

https://www.instagram.com/p/CFFonxKBIv0/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *