Dressur,  ECCO,  Pavo

Det rigtige match!

Det helt rigtige match mellem hest og rytter, er vejen til et succesfyldt samarbejde! Derfor er det så vigtigt at finde en hest, hvor man føler at det er det helt rette match. En hest man bliver glad og motiveret af at være sammen med. Sådan en hest, er Futte for mig!..

Hej og velkommen tilbage til min blog! 🙂 I dette indlæg, vil jeg gerne skrive lidt om at finde det helt rigtigte match mellem hest og rytter. For at ens træning skal blive sjovt, er det for mig SÅ vigtigt at hest og rytter matcher sammen!

Før i tiden havde jeg en skøn pony – Rarfiti. Han var mit hjertebarn, og vi var det helt perfekte match. Vi passede bare så godt sammen. Det var nærmest som om vi tænkte ens, når vi red. Det var det vildeste. Da jeg solgte ham, var der en stor plads i mit hjerte der skulle udfyldes. Jeg lånte min træners skønnes hest nogle måneder. Men vi matchede overhovedet ikke sammen – desværre. Til sidst var ridningen bare ikke sjov, da vi var uenige hele tiden og der ingen kemi var. Dette var rigtig ærgerligt, da det var en super skøn hest! Herefter gik jagten på min nye hest. Efter den uheldige episode, med en helt forkert hest, fokuserede jeg meget på at mærke efter. Mærke efter om jeg følte der var kemi, og om det var en hest for mig. Jeg prøvede mange heste, inden jeg mødte Futte.

Da jeg red Futte første gang, vidste jeg at ham måtte jeg bare have! Så efter kun at have prøvet ham 1 gang, købte vi ham. Han gav mig en vildt fed fornemmelse under ridningen, og var lige en hest efter mit hovede! Efter en svær start med ham, er vi nu på rette vej. Han går simpelthen fantastisk for tiden, og er en fornøjelse at arbejde med. Når jeg sidder op på ham, får jeg den bedste følelse i kroppen. Når vi rider, føler jeg at jeg blot skal tænke på det jeg vil, og så lytter han. Han er virkelig blevet min bedste ven, og vi har noget helt specielt sammen.

Futte er det helt rigtige match til mig! Der er en helt særlig kemi, og jeg bliver virkelig glad og motiveret af at være sammen med ham. Han er den helt rette hest for mig, og det er jeg evigt taknemmelig for. Den bedste følelse under ridning er for mig, at sidde på min bedste ven som virkelig giver alt hvad han kan! Det er det fedeste i verden!

Vi ses i mit næste indlæg 🙂

Knus Futte og Sidse 

Hej, mit navn er Sidse Buono og jeg danner par med min dejlige dressur hest Barichellos Antano. Antano har været min siden d. 28/6 2019, og derfor er vi meget nye sammen. Følg vores rejse mod vores drømme og mål!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *