fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020,  Spring

🥳DET SKAL FEJRES – og det blev det (video)🥳

Jeg siger det bare lige så stille. 7-9-13, med bank i bordet, og alle andre ting jeg kan gøre for ikke at være overmodig. Det har vært noget, jeg har ventet på i flere måneder. Det er helt surrealistisk. Faktisk vil jeg gå så langt og sige, at det er angstprovokerende og skræmmende.

VI ER FÆRDIGE MED GENOPTRÆNING🥳

Og det skal fejres! Og det kan jeg love for Domino gjorde!😂

Nu er vi officielt ude af genoptræning, og vi må nu begynde at ride frit og “som det passer os”. Hvilket er noget jeg herset frem til i 6 måneder. Det har ret præcist taget 6 måneder at nå her til, præcis som de kloge dyrlæger sagde. Jeg troede aldrig, at jeg ville overleve så længe med en skadet hest.

Jeg troede aldrig nogensinde, at jeg ville komme på ryggen af Domino igen efter hans vilde opførsel. Nogle gange skal man bare stole på, at ting sker af en årsag. Og selvom det ser sort ud, så vil der altid være lys for enden af tunnelen. Selvom lyset kan være svært at se, så vil det være der. Min veninde, Julie, har gennem alt det her været en kæmpe hjælp og støtte. Uden hende ved jeg ikke, om jeg havde klaret den her genoptræningen. Det har ikke været nemt. Jeg har flere gange været ved at rive hovedet af Domino, for nemt har det ikke været. Grundet mit gode team (bestående af min mor og min gode veninde, Julie) har alle overlevet, selvom Domino’s liv flere gange har balanceret på en knivspids😂

Halløj! Mit navn er Clara Storm, og jeg er 18 år og har min daglig gang i 3.g på Horsens Gymnasium. Jeg er springrytter helt ind til benet, og det vil jeg for altid være. Min partner in crime er springhesten Domino, som er en 12-årig KWPN vallak. Jeg vil tage jer med ind bag facaden i både medgang og modgang, for ikke alt er lige let når man er hesteejer! Jeg håber i vil følge med på vores PEEK-eventyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *