fbpx
Blue Hors,  Pavo,  PEEK 2019

Det skal gå skidt før det går godt

De seneste indlæg har været fyldt med udfordringer, og ikke mindst hele verdenssituationen er blevet vendt. I kender alle det gamle ordsprog “Det skal gå skidt før det går godt“. Dette ordsprog holder bare stik i denne hesteverden. De sidste par uger har Lansing ikke været der hvor jeg gerne ville have ham. Vupti tilbage til stammen, og finde problemet + lidt undervisning også er man tilbage på sporet igen.

Uden filter

I det næste stykke tid vil jeg lave nogle opslag, hvor princippet skal være uden filter. Vi skal alle blive bedre til at dele vores hverdag uden at skulle forskønne alting. Ridning er en lang uddannelse som aldrig bliver færdig. Derfor får i lige en video fra træningen igår.

Alting er ikke perfekt i denne video overhovedet, men wow en galop jeg havde på den kære hest. Lansing har lidt for nemt ved det her springning, så det har ikke været selve springet der er udfordringen. Det har været hans galop, og ikke mindst hans ærlighed. For han har været rigtig god til at spænde i kroppen, også forsvinde helt foran. Så det her med at trække ærligt frem, det har ikke været en realitet. Vi har trænet og trænet de sidste par år. Igår var han 100% ærlig i hånden, og han galopperede som en drøm. Aktive bagben, hvor han kom hen over jorden. Dette klip er fra den sidste runde i træningen, så selvom han og jeg laver lidt fejl, så får jeg reddet, og slappet af i min egen ryg uden at spænde. Får lavet nogle gode løsninger, og Lansing kvittere ved at rette sine fejl, og galoppere som en drøm.

Ridningen kan optimeres udenfor banen

Efter en god træning, hvor Lansing virkelig har leveret et godt stykke arbejde så må Pavo lige hjælpe ham lidt på vej til en god restitution.

Efter en hård træning får mine heste altid en gang Rehydrate fra Pavo. Nu har jeg brugt det i et par måneder og jeg er tilfreds. Hestene spiser det med det samme, man behøver ikke engang at blande det op. Ved Lansing står han bare klar og siger giv mig mere !.

Lige pt kører Blue Hors også med et tilbud (Hvis man køber for over 500kr, får man en gratis B-Express med i købet). Så vupti hestene får også lige en lidt B-Express i denne tid. Så de er maks klar til den kommende sæson.

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *