fbpx
Pavo,  PEEK 2019

Det uventede og gode spørgsmål fra dyrlægen!

Jeg blev faktisk helt stolt!

 

Jeg bliver altså lige nød til at dele denne oplevelse med jer. For det er ikke altid skidt når dyrklægerne stiller spørgsmål… Oftest skyldes et dyrlægebesøg en eller anden problemstilling man har brug for råd og vejledning til at løse. Men det var faktisk ikke tilfældet forleden, da min søde staldpige uventet blev stillet et spørgsmål omkring “Morfar” (min 12-årige dressur hest).

 

 

 

Sagen var, at en dyrlæge var i stalden til en anden pensionærs hest. Imens den fik foretaget en behandling stod min søde staldpige og var igang med at strigle og sadle Morfar op da hun pludselig blev stillet spørgsmålet:

“Sig mig, hvad giver i den hest der, siden den er så pæn at se på og så skindende og blank i pelsen”?

Er det ikke bare et skønt spørgsmål at blive stillet ???  Og svaret var faktisk ret enkelt – ja nærmest latterligt simpelt, for han får nærmet KUN EN TING! Nemlig Pavo All Sport x 3 om dagen samt en MASSE wrap…. Ingen tilskud af vitaminer, mineraler, naturprodukter mv…. Så det kunne faktisk ikke være nemmere at fodre ham….

 

 

Sia’s lille 3’er pony Celton fungere også fantastisk på Pavo All Sport.

 

Faktisk får alle vores heste udelukkende foder fra Pavo. Største delen fungere optimalt på enten Pavo Condition eller Pavo All Sport. Derud over har vi enkelte som tidligere (før vi skiftede til Pavo) har været svære at fodre på men som nu også fungere rigtig godt på fx. Ease & Excel og/eller Top Sport. Men det er præcist det jeg synes er så fantastisk ved Pavo’s foder. Man kan i samarbejde finde det optimale til alle heste og det er stort set aldrig nødvendigt med en masse besværligt tilskudspræparater når man har fundet det rette grundfoder!!!

 

Så ja nogen gange bliver man bare rigtig glad og stolt af dyrlægens spørgsmål…. 

– Og samtidig bliver man bekræftet i at det spiller en stor rolle,

at vælge det rette foder til den enkelte hest!

XOXO

Rie

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *