fbpx
Catago Equestrian,  PEEK 2019

Drømmer du også om kjole og hvidt?

Nu må ventetiden altså gerne snart være SLUT!

Solen skinner, dagene er lysere og længere og coronatiden har givet mig rig mulighed for at træne og ride røven ud af bukserne (ja undskyld mit sprog). Det er jo alt sammen meget godt, mennnnnnn jeg savner virkelig stævnerne at ride hen i mod. Det er som sådan ikke fordi jeg ikke kan være seriøs uden en deadline, men når nu man er konkurrencemenneske så er det altså ret vigtigt at komme ud og prøve tingene af live…

 

En ting er at ride rundt der hjemme og lege verdensmester, noget helt andet er at komme ud og skulle præstere og få lov til at klæde sig pænt på!! Der er da et eller andet lidt mere højtideligt over at ride på den flettede hest i det hvide outfit og med hjelm og støvler som skinner, synes I ikke? Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne dresse op igen..

Men hvornår?

De sidste dage har jeg siddet på drf.go og kigget på stævner… Og det ser da umiddelbart ud som om at der er nogen rideklubber der fortsat er optimistiske. Fx så jeg i går at der var en klub der havde lagt proportioner ud til et stævne sidst i juni. Så måske er vi heldige at der begynder at blive åbnet op efter 8. juni for regeringen planlægger at tillade forsamlinger på 30-50 mennesker samt tillade at yderligere idrætsgrene herunder indendørs sport kan starte op igen? Jeg har selv hele tre heste som gerne vil shines op, have sand under hovene og ud og øve sig i nogle midterlinjer.

 

 

Jeg tænker der må da være en måde det kan arrangeres på så vi kan komme ud på banerne igen??? Anyway så er jeg ihvertfald klar til at svinge mig i sadlen. For noget tid siden modtog jeg blandt andet dette lækre lækre undertag fra CATAG og det kribler i fingrende for at få  lov til at ride med det.

 

 

Så i går måtte jeg altså lige prøve at ligge det på Fabienne. Det er simpelthen så fint. Jeg er i forvejen ret stor fan af CATAGO’s FIR-Tech serie og specielt underlag med den funktion er jo genialt. Det er jo en super effektiv måde at kunne både ride og pleje sin hest på en gang. Og denne nye serie af underlag er altså bare lidt mere luksuriøse med et mere shiny look med søvpipe og lak.  Hun var virkelig fin med det på, så nu er det lagt pænt ned i vores taske til stævne underlag igen så det ikke bliver nusset inden det skal i brug.

 

 

 

Hvis ikke du kender til egenskaberne og mulighederne med FIR-Tech så kan du læse en hel masse mere om produkterne fra CATAGO her. Jeg siger det bare, de er virkelig lækre!!!

 

XOXO

Rie

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *