Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  Spring

Du kan hvad du vil, bare du vil det nok – del 2

Hej alle der læser med. Dagens indlæg kommer til at handle om nogle projekter jeg har været med i forbindelse med at jeg bruger Cochlear Implant. Så dagens indlæg har intet med heste at gøre. Dette er desuden en del 2 på den forrige indlæg som du kan læse her Du kan hvad du vil, bare du vil det nok

Grunden til at dagens indlæg kan kaldes for del 2 til det forrige indlæg fra mandags er, at jeg selv vælger at være med i projekter og sætte ansigt på andre døve og står frem med min historie. Jeg vil gerne dele den med jer.

Bøger – Tal til mig nu

Jeg er med i en bog der hedder “Tal til mig nu” af Mette Bau. Det er en bog der særligt henvender sig til forældre med døve børn. Den fortæller om tvivlen om barnet kan høre, om det forløb man kommer igennem fra at man får barnet bekræftet døv til at kunne høre. Den beskriver også de “forbudte” tanker meget godt. I bogen er der omtalt 5-6 familier i alt, inklusiv forfatterens egen. De er kaldt for cases. I forbindelse med bogen blev vi interviewet og taget på photoshoot. fordi man skal bruge billeder til bogen. Du kan se interviewet her https://www.youtube.com/watch?v=lbHT-4zeszc

Det var vigtigt for Mette at vise, hvor langt man kan nå med den rette træning, støtte og hjælp fra både familien af og fra de professionelle inden for branchen. Samtidigt dække over de tanker og følelser man nu kan have når man står og har et barn som er døv.

Dokumentar – Kan du høre mig?

Jeg har været med i en dokumentarfilm, hvor at man viste hverdagen for en med Cochlear Implant. Jeg var 8 år gammel da jeg var med. Jeg kan huske dagen, hvor det blev filmet som en hyggelig dag. Jeg havde en veninde med i filmen, hvor vi skulle vise hvordan vi hygger os i forhold til at jeg har Cochlear Implant.

Jeg har desuden medvirket i en artikel tilbage i 2004-5 tror jeg i familie journalen.

Hvorfor har jeg deltaget?

Jeg har deltaget i de forskellige projekter, fordi at jeg vil være en form for rollemodel for andre Cochlear Implant brugere. Jeg synes også at det er vigtigt at vise “verden” hvordan man klarer en hverdag med et handicap. Det er ikke fordi at jeg har behov for 15 minutters af berømthed. Tværtimod. Jeg vil gerne dele med andre hvor godt man kan høre med Cochlear Implant, hvis man får den rette træning/ behandling og hjælp samt støtte fra familien og vennerne.

Det var de projekter jeg har deltaget i. Der er andre end dem, men det er dem jeg er mest stolt af at være en del af.

Så hvis nogen kan bruge mig i forbindelse med ridesport og handicap så stiller jeg gerne til rådighed 😀

 

Tidligere indlæg

Du kan hvad du vil, bare du vil det nok

Verdens bedste træner

Sart hest, hvad gør jeg?

Efterår er lig med muk

Praktik – hvad har jeg taget til ig?

Comeback – superhest

Påvirkes heste af vores følelser?

Hvorfor vælge ridning?

Årets PEEK-partnere afsløret

Studiestart – Den første uge

Sikken en weekend – arbejdsdag

Træning – Husk dig selv

Hovpleje – besøg af smed

Hvad spiser min hest??

Skybrud = vandtræning

Hverdagslækker hest

Eventyret med Kasus

Ønsker til hesten og mig selv

Velkommen til os

 

Jeg hedder Laura og er 22 år gammel. Jeg studerer bioanalytiker og jeg har en hest. Han hedder Klintegårdens Kasus og han er 9 år gammel vallak. Vi rider dressur, spring og military, dog mest spring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *