fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  Spring

Du lære af blot og se!🤔

Hvad for jeg, som rytter ud af at komme med til stævner og se ridning, baner og meget, meget mere?🤔 

Sidste ĂĄr i Oktober, startede Poesi og jeg vores første springstævne. 4 uger senere startede vi vores første C-Stævne i LC & LB*. Til Christmas show Warm Up, startede vi vores kun andet C-Stævne, og vores første LB** (90 cm).✨ 

Det var RIGTIG mange ting og lære! 

Hvordan jeg skulle ride banen, hvad de forskellige metoder betød, hvordan og hvor meget jeg skulle springe på banen, hvordan jeg skulle håndtere det hele ude, osv. 

Jeg har altid elsker stævnerne, men for kun et ĂĄr siden havde jeg aldrig selv startet (ud over pĂĄ rideskole) og heller ikke rigtig være ude og se stævne, sĂĄ jeg vidste næsten ingenting omkring stævnerne..🤷🏼‍♀️

Poesi og jeg begyndte at træne rigtig hårdt op imod Christmas show Warm Up, og her begyndte vi og få en hel del undervisning i spring. Jeg tog med min underviser til stævner, hvor hun lærte mig hvad det hele enlig betød, hvordan jeg selv skulle ride når jeg var ude, m.m. 

Jeg var bl.a med til Christmas show for hest, for der var en hel del springning.

Jeg lærte utroligt meget af bare og være med ude! 

Jeg har ikke startet særlig mange stævner, men det føler jeg faktisk jeg har..🙋🏼‍♀️ Det er FEDT! 

2020, ved jeg at det bliver ĂĄret hvor stævnerne byder pĂĄ og skal give den gas, for det er nemlig mit sidste Pony-ĂĄr..💔 

Jeg har lært rigtig meget af bare og være med ude og jeg elsker det! IgĂĄr var jeg med min veninde Karoline til stævne, for og se hende ride i LA-MB klasserne og selv der, lærte jeg noget af den ridning og hvordan fx. metode B7 fungere, som jeg selv skal starte d. 2/12.👏🏻

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *