fbpx
ECCO,  PEEK 2019,  PEEK 2020

ECCO, som PEEK sponsor 🖤 #19 – @camillawitte

Ecco støtter store dele af hestesporten bl.a. via den kendte ECCO-cup, der er med til at fremme unge dressurtalenter samtidig med at de støtter flere store hestearrangementer herhjemme. Håndværk og innovation er de to definerende kendetegn, der ligger til grund for alt, hvad de designer og skaber hos ECCO. I denne konkurrence

ECCO for mig

Jeg benytter faktisk ECCOs produkter til min støvler, da jeg efter sidste års PEEK, prøvede jeg dem til min støvler. Og jeg har brugt dem lige siden. Jeg bruger Foam Cleaner, Smooth Leather Care Cream og specielt deres Rain & Stain Protector er genial for ekstra beskyttelse til min støvler mod mudder og vand især i disse tider.

Bag ECCO

Jeg havde lidt svært ved at placere, hvor ECCOs passion for hestesporten kommer fra. Men vidste du, at ECCO er blevet grundlagt af Karl Toosbuy i 1963 i Bredebro. At koncernen i dag ejes af grundlæggerens datter Hanni Toosbuy Kasprzak, der er mor til dressurrytteren Anna Kasprzak. Min umiddelbare tanke er, at passionen er opstået der igennem.

Jeg håber, at du har nydt mit indlæg. Måske har lyst til at følge lidt med i mit hesteri her på bloggen eller måske følge med på Instagram (@camillawitte) 😊 Her vil jeg poste en masse fra min hverdag.

Vi ses! XoXo

Camilla Witte

Tidligere indlæg:

Hej alle, jeg er en 28 år gammel. Springrytter og bosat i Aarhus. Udover at være en inkarneret hestepige, der bruger alt min tid på hest, så læser jeg en Kandidat i sygepleje på linjen avanceret klinisk ekspertise på Aarhus Universitet og er færdig i Juni 2021. Sideløbende arbejder jeg som sygeplejerske i akutmodtagelsen i Skejby og på hjerte sengeafsnittet i Herning som vikar. Hesten jeg primært bruger min tid på, er min galme konkurrencehest Le'Anna, som jeg har købt tilbage dec. 2020. Hun er 18 år og Dansk Varmblod efter Leandro og med Royal Z II som morfar. Jeg deltager i PEEK 2020, og håber du har lyst til at følge med - vi ses! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *