fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020

Ecco støtter ridesporten (og mig)

Som vinder af PEEK har jeg jo fået et sponsorat fra de mest fantastiske sponsorer, Catago Equestrian, Ecco og Pavo samt nogle rigtig fine sponsorgaver af Blue Hors.

I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om mit sponsorat fra Ecco Shoes. Det er nemlig et lidt mere specielt sponsorat i forhold til de andre.

Ecco støtter op

Det er fantastisk med et firma som Ecco, som virkelig støtter op om ridesporten. Overalt ser vi hvordan de bakker op, i f.eks. Ecco Cup og som sponsorer i diverse konkurrencer, og så her i PEEK konkurrencen, som er for bredden. Det gør en kæmpe forskel for ridesporten, at de har lyst til at være med til at løfte den, og give så mange ryttere gode muligheder for at udvikle sig. Igennem PEEK har de valgt at støtte vinderen med hele 10.000 kr kontant, som jeg selv bestemmer hvad jeg vil bruge til. Sikke en mulighed! Det er jeg dem dybt taknemmelig for. Derudover fik jeg også mulighed for frit at vælge 2 par af deres lækre Ecco sko.

Ecco Solice

Smarte støvler til hverdag og fest

Min første valg blandt alle de fantastiske Ecco sko faldt på modellen Ecco Solice i sort. Det er simpelthen den flotteste støvle, hvis I spørger mig! Jeg synes den er enormt stilfuld, samtidig med at den er praktisk. Den kan seriøst bruges til alt. Den går fint til et par jeans eller almindelige bukser, men samtidig er den også flot til en pæn kjole eller nederdel. Den vil også se smart ud i stalden eller til stævner sammen med et par ridebukser. Det er de fedeste støvler, så dem måtte jeg selvfølgelig eje.

Klar til forår og sommer med Ecco

Da jeg i februar skulle bestemme mig for hvilke sko jeg skulle vælge, er det ingen hemmelighed at jeg så frem til forårets komme, så derfor valgte jeg selvfølgelig også et par sko perfekte til den årstid. Ecco har et kæmpe udvalg af lækre sneakers i alle mulige farver, men da jeg så modellen Ecco Soft XW i den flotte rosa farve, var jeg solgt. Jeg kan godt lide indimellem også at have lidt spræl på i form af farver, og farven på denne sneaker, synes jeg simpelthen er så flot. Det er også en sneaker, som jeg synes kan gå med ethvert outfit, og så er den som alle Ecco sko, enormt behagelig at have på og gå i.

Hvis I er blevet inspireret af de flotte sko, så kan I se dem og alle de andre mange muligheder her på Ecco´s hjemmeside: ECCO

Hele 10.000 kr – men til hvad?

Som sagt så har Ecco støttet mig med hele 10.000 kr. Det kan slet ikke beskrives hvor meget det betyder for mig. Vi ved jo alle, at der er ekstremt mange udgifter forbundet med det at have hest, og særligt en konkurrencehest. Udover de daglige udgifter til hesten, er der jo også mange omkostninger forbundet med at ride stævner og særligt at få god undervisning. Det koster alt sammen. Den her fantastiske gave fra Ecco vil jeg helt klart bruge på bl.a. undervisning, så Rocky og jeg kan fortsætte vores udvikling. Det giver jo også mulighed for at vi f.eks kan tage på nogen kurser sammen, og det er helt klart noget jeg godt kunne tænke mig. Det er lidt svært at lægge de store planer for det endnu pga. situationen med COVID-19. Jeg har dog gjort mig lidt overvejelser omkring det.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme på et kursus med f.eks. Will Rogers, når han engang kommer til Danmark igen. Jeg har i de sidste uger nørdet lidt i den slags træning via online kursus med Tristan Tucker, som Will har arbejdet sammen med. Det er dog som med alt anden træning, nemmere når man kan blive guidet i det man gør, så derfor vil det være fedt at kunne få den mulighed. Jeg tror og håber nemlig på, at få en mere afbalanceret hest ud af det, som bedre vil kunne håndtere f.eks. at komme med ud til stævner.

Fortsættelse følger..

Som sagt kan jeg ikke føre de store planer ud i livet endnu, men jeg håber da på, at situationen i verden langsomt normaliserer sig henover året. Så skal I nok se og høre mere til mine planer. Jeg har allerede planer om måske at komme ud og ride stævne i april, nu vi godt må ride udendørs stævner. Det håber jeg i hvert fald på, og så forhåbentlig også snart at komme til undervisning igen. De dejlige solskinsdage vi har været så heldige at have, giver håb om lysere tider og giver lige et skub til motivationen.

Hvad har I af planer for foråret? 🙂

I mit næste indlæg vil jeg tage Jer med på en tur til Catago Equestrian 😀 Indtil da håber jeg, at I følger min hverdag på min Instagram side @thrivester 😊

 

Kærlige hilsner

Thrine & Rocky

ALLE MINE TIDLIGERE INDLÆG KAN SES HER:

1. Yes et nyt PEEK år er igang! Præsentation af mig

2. Hesten som var så svær at finde

3. Spred budskabet om hestesporten!

4. Vigtigheden af god tandpleje

5. Efterårs-kittet. Gode fodertilskud til hesten

6. Når hestene knytter bånd mellem mennesker. Om venskaber

7. De ting vi ikke selv er herre over. Tid til eftertænksomhed.

8. Den evige dårlige samvittighed

9. Ja du er stærk, men er du smidig?

10. PEEK 2020. Så er vi allerede halvvejs

11. Fantastisk dag! Kåret præmiehingst (video)

12. Et liv fyldt med heste

13. Hvad du ønsker kan du få

14. Fra føl til ridehest (video)

15. Når man vil det fór meget. Mental forberedelse til stævner.

16. At nå sine mål uden at give op på halvvejen

17. En nyhed der skal ses!

18. No bit sunday! Og Pivo hvad er det? (Video)

19. Den lange vej til den gode overlinje

20. At lægge planer i en uforudsigelig tid

21. Hvor god er din balance? Koordinations- og balanceøvelser (Video)

22. Instagram vs. Reality. Få et billigt grin

23. Tabubelagt emne. Aflivning eller beholde hesten?

24. Tag med en tur til Kleppenhus (Video)

25. Jeg går all in! PEEK 2020

26. Vi er udtaget til PEEK-finalen!! Men..

27. Kom med bag kameraet (december sjov)

28. En jul fuld af overraskelser (Video)

29. Tilbageblik og et kig frem mod 2021 (Video)

30. De sidste galopspring mod PEEK-finalen

31. Dagen vi har ventet på. Finalevideoerne!

32. Hvad tænker hesten egentlig?

33. Udnyt lockdown til at få en kanon start på 2021!

34. En helt unik chance!

35. Gode råd fra landholdsrytter Anna Kasprzak

36. Feedbackvideoerne er offentliggjort

37. Coachens 10 bedste råd!

38. Catago opbevarer dine ting (Video)

39. Nu bliver det spændende!

40. Kæmpe surprice! PEEK-vinder 2020! (Video)

41. Fede præmier fra PEEK! (Video)

42. A dream come true

43. Enhver avlers mareridt

Jeg er en 36-årig dressurrytter og avler, som har min egen dressurhest Rocky Langholt, og et dressurføl Quatercopy My Heart RV og en åring So Content RV. Jeg er opvokset med heste, og det er en interesse jeg deler med min far, og min lillebror, som er springrytter. Sammen har vi Stutteri RV, hvor vi opdrætter kvalitets DV spring- og dressurheste. Derudover er jeg rytteryoga instruktør og kraniosakral terapeut til heste. Jeg har således stor mulighed for at profilere på et bredt område i hele hestebranchen til både dressur og springstævner, samt DV arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *