fbpx
Blue Hors,  PEEK 2020,  Spring

🍂Efterårets problematikker klares af Blue Hors🍂

Nu går vi ind i min absolut hade-måned. Det er mørkt. Koldt. Vådt. Intet er tiltrækkende. Derudover skal vi døje med sur stråle, muk og mudret ben. Listen fa problemer virkede uendelige lige indtil jeg opdagede alle Blue Hors’ mange mirakelmidler. Disse kan på kort tid fikse alle de trælse problemer som efteråret byder os. I dette indlæg vil jeg vise jer, hvad jeg bruger af midler til at løse Dominos problematikker.
Dominos problemer

Domino er en skøn hest, men han giver mig jævnligt grå hår. Især her i disse efterårsmåneder, hvor hans i forvejen svage hove skal klare det våde efterår. Dette indbærer, at vi på intet mindre end 4 ud af 4 hove har sur stråle. Det er relativt godt klaret, hvis du spørger mig. På samme tid er det også meget unødvendigt, men ikke desto mindre skal det jo behandles. Derudover har Domino også muk på 2 ben, for den sure stråle var jo ikke nok. Før i tiden stod jeg hver evig eneste dag og behandlede hans problemer, men efter jeg fandt Blue Hors’ fantastiske produkter, kan jeg nu på kort tid få bugt med problemer der varede hele sidste efterårssæson.

Mirakelmidler

Jeg lovede jo at fortælle, hvilke mirakelmidler jeg bruger til behandling af sur stråle og muk. Mine mirakel produkter er:

  • Thrush care spray
  • Skinhealer
  • Barrier cream
Thrush care spray

Mirakelmidlet mod sur stråle. Let at bruge, og kan ved få ganges behandling kurere selv den værste form for sur stråle.

  1. Rens hoven med en hovrenser
  2. Spray Thrush care spray på

Den har den smarte spray funktion, så du kan spraye præcis det område du ønsker at ramme – uden det sprøjtes ud over det hele. Derudover er nok til masser af behandlinger, så ikke de hele tiden skal købe en ny portion. Denne er uundværlig, hvis man har en dejlig hest som mig, der har tendens til sur stråle.

 

Skinhealer

Produktet med mange anvendelser. Denne cream kombineret med mediscrub fra apoteket er den ultimative kur mod muk.

  1. Området med muk vaskes med Mediscrub.
  2. Området tørres med et rent håndklæde
  3. Skinhealer påføres

Nemmere bliver det ikke! Mediscruben fjerne bakterier fra området, mens skinhealer sørger for, at der ikke kommer nyt skidt og snavs ind i de små sår ved næste foldtur. Skinhealer kan dog også bruges til mange andre ting, og har alt i alt en blødgørende og helende effekt overfor sår. det eneste man skal være opmærksom på er, at den er på dopinglisten. Dette har Blue Hors dog selv løst ved at producere det næste produkt.


Barrier cream

Alternativet til skinhealeren. Samme funktion til behandlingen af muk, da cremen (som navnet indikere) danner en barriere rundt om såret, så det kan holdes sterilt. Denne cream er derudover også perfekt til hesten med let tør hud, da den blødgøre og dermed forebygger, at huden sprækker. Det er et totalt must-have som alt ligger i min striglekasse. Den kan jeg ikke undvære!

Disse produkter er intet mindre en revolutionerende, og som tidspresset gymnasieelev kan det spare mig ca 25 minutter om dagen, ved blot at skulle behandle krikken en gang om ugen. Som et ekstra puls er produkterne endda letbetalige, ligesom med alt andet fra Blue Hors.

Blue Hors har udviklet masser af fantastiske produkter, som kan løse (næsten) alle vores problemer som hesteejer står med i hverdagen. Jeg håber i kunne bruge indlægget som inspiration i jeres egen kamp mod muk, sur stråle eller et andet af efterårets problematikker.

Tusind tak fordi du læste med!

Domino & Clara

Halløj! Mit navn er Clara Storm, og jeg er 18 år og har min daglig gang i 3.g på Horsens Gymnasium. Jeg er springrytter helt ind til benet, og det vil jeg for altid være. Min partner in crime er springhesten Domino, som er en 12-årig KWPN vallak. Jeg vil tage jer med ind bag facaden i både medgang og modgang, for ikke alt er lige let når man er hesteejer! Jeg håber i vil følge med på vores PEEK-eventyr!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *