fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020

En helt almindelig hverdag (Fredag 02-10-20)

Så blev det weekend! Her er en normal hverdag for mig. Jeg vil gerne fortælle lidt om hvad jeg fik min fredag til at gå med ude i stalden..

Godmorgen

Som en normal hverdag lukker jeg hestene ud om morgenen, inden jeg kører afsted på arbejde. Om fredagen arbejde jeg fra 07:00-12:00. Min far fodre hestene inden han køre (han tager afsted inden mig, så kan hestene lige nå at spise inden de skal ud). Lige for tiden får de regndækken på, når de skal ud.

 

Så går turen hjem eller…

Efter arbejde tog jeg lige en tur forbi Miljøfoder og købte nogle nye Catago klokker. De andre jeg har er ved at være godt slidte, så de nye skal bruges til stævner og undervisning. De gamle vil fortsat blive brugt til hverdags ridning!

Derudover købte jeg nogle nye ride strømper, som jeg virkelig også havde brug for! Til sidst fandt jeg også en ny fold/hverdags grime til Agent.

Hjemme igen

Da jeg kom hjem fik jeg skiftet til staldtøj og fik ordnet stalden. I dag har jeg muget ud i boksene. Jeg har taget klatter og våde pletter, så de kan stå tørt når de kommer ind. Så fik jeg selvfølgelig også fejet staldgangen som bliver gjort flere gange til hverdag. Udover det så har jeg gjort vandkrybberne indenfor rene og givet dem nyt frisk vand. Samtidig fik jeg også gjort vandbaljerne udenfor vasket rene og givet dem nyt frisk vand der også.

Hestenes marker

Ved indgangen til foldene, er der en masse jord med sten i. Her fik jeg fjernet nogle af de store sten, som de får “gravet” frem når de går der. De skulle jo helst ikke vrikke om på dem. Jeg fik også fjernet nogle hestepære som lå tæt ved indgangen. Jeg kan godt lide når der er pænt og rent ved indgangen til foldene.

Den sjoveste del af dagen

Jeg har redet dressur på Sylvfin i dag og jeg synes faktisk han gik okay i dag. Da det er et stykke tid siden vi har redet seriøst dressur. Jeg fik også lige øvet lidt på nogle dressur programmer.

Da det er ved at være et stykke tid siden at jeg har været på Alfred, fik han lige en lille skridt tur. Alfred har altså bare været så sød, mens han er blevet gjort rytter vant. Nu har jeg ikke redet ret mange hingste til før, men han tager det altså bare virkelig pænt og roligt!

 

Lukas er blevet striglet, nusset og gnubbet godt igennem. Han er ved at have lidt bamsepels og han bliver simpelthen bare SÅ blød om vinteren.

 

 

Godnat skønne ponyer!

Da jeg var færdig med alt ude i stalden, blandede jeg noget Pavo SlopperMash til dem. Det fik de inden jeg lukkede og slukkede i stalden. Hver dag når jeg er færdig og skal til og ind, går jeg altid hen til hver enkel hest og siger godnat!

 

 

Tusinde tak fordi i læste med, jeg håber vi ses i næste indlæg!

 

Gå gerne ind og tag et kig på min Instagram

Mine andre indlæg!

#1 Hej igen

#2 Vejen mod Dressur Championat

#3 Dressur Championat 2020 (Video)

#4 Stævne opdatering #1 (Spring)

#5 Ungheste i ridning

#6 Staldmiljøet er vigtigt for både hest og rytter

#7 Tillid mellem hest og rytter

#8 Så kom vi til undervisning igen! (Dressur undervisning)

#9 Det er bare lidt sjovere

#10 En helt almindelig hverdag

#11 Stævne opdatering #2 (Dressur debut)

#12 Uden mad og drikke, duer hesten ikke!

#13 Hov hov… ” ingen hov, ingen hest”

#14 Skån hestens ryg (Video)

#15 De sidste sjove point

#16 LB 1, 2, 3 GO!

#17 Det handler ikke altid om at vinde

#18 Det er aldrig hestens skyld

#19 Et uheld kommer sjældent alene

#20 Når “bare en hest” er hele ens verden

#21 Lad heste være heste

#22 Husker du skridten?

#23 Nej! Ikke det igen…

Hej mit navn er Rikke. Jeg er Fjordheste rytter og jeg er stolt af mine drenge! En dårlig tempereret rytter, vil aldrig kunne lave en god tempereret hest. Mit fokus er, at hest og rytter trives sammen som ekvipage, og målet er at nå så langt i dressur og spring, som vi overhovedet kan.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *