fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020

En helt normal dag i stalden (video) #8 – @stellahorses

Hvordan ser en dag i stalden ud hos dig? Med de mange forskellige måder at være opstaldet på, har vi alle nok meget forskellige rutiner. Hos mig foregår det på næsten helt samme måde hver dag. Jeg har en helt fast plan over de ting der skal gøres og hvornår de skal gøres. Det virker måske lidt skørt, men det er mest effektivt og så ved jeg at jeg ikke glemmer noget 😉

 

Morgen eller eftermiddag

Rutinen er dog lidt forskellig afhængig af om det er morgen eller eftermiddag jeg er i stalden. Jeg gør faktisk bare tingene i omvendt rækkefølge. Om eftermiddagen starter jeg med at muge ud og slutter med at ride, hvor jeg starter med at ride om morgen og muger ud til sidst. Der er dog én ting som altid er noget af det første jeg gør når jeg kommer i stalden – Lave mash! Den skal nemlig nå at blive klar så Gavin kan få sit lille ekstra luksus måltid 😀

 

Daglige gøremål

Jeg står opstaldet i en lille privat stald og derfor har jeg måske lidt flere ”pligter” end man har hvis man står på et ridecenter. Vi hjælper hinanden i stalden og hjælpes ad med at lukke ind og ud

De ting jeg gør hver dag i stalden:

  • Lukke heste ud eller ind
  • Lave mash
  • Fylde foderautomat op
  • Fylde vandkar på foldene op
  • Muge min egen boks ud
  • Give hø
  • Feje stalden
  • Evt. feje ude foran stalden

Ud over ovenstående ting, skal jeg selvfølgelig strigle, ride og hygge med Gavin – men det er lidt en anden snak og jeg vil vise jer mere om dette senere.

Jeg har lavet en video over de praktiske ting jeg ordner i stalden hver dag, så i kan få et indblik i mine faste rutiner. Se gerne med 🙂

 

 

Tidligere indlæg

Tak fordi i læste med. Jeg håber i også har lyst til at læse med i mit næste indlæg. Indtil da er i mere en velkommen til at følge med på instagram på min profil @stellahorses 😁

Hvis du endnu ikke har læst mine tidligere indlæg eller ønske at læse dem igen, så finder du links til dem her:

#1 – Rejsen begynder her

#2 – Min partner in crime (video)

#3 – Dobbelt op på problemer (video)

#4 – Horse Management (video)

#5 – Hesteejer på SU

#6 – Væk med den klassiske ridetime (video)

#7 – Bindeled mellem hest og rytter (video)

#8 – En helt normal dag i stalden (video)

#9 – Enhver hesteejers frustrationer (video)

Hej alle, jeg er en 25 år gammel amatør dressurrytter, bosat i Odense. Udover at bruge næsten alt min tid på hest, læser jeg medicin på Syddansk Universitet på 6 år og er færdig i Juni 2021. Min hest, som jeg købte i December 2018, hedder MR’s Gavin og er en 5 års Dansk varmblods vallak. Han er efter Grand Galaxy Win og med Weltjunge som morfar. Under min deltagelse i PEEK 2020, vil jeg her på bloggen fortælle jer mere om os, dele ud af tips og tricks og dele en masse tanker og reflektioner om min egen ridning og livet med heste. Jeg håber i har lyst til at følge med - vi ses! :)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *