fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020

En kæmpe tak for denne gang!

Så, er PEEK 2020 for alvor forbi. Det har været en vild rejse, og jeg er ekstremt taknemmelig for alt den har båret med sig. Store oplevelser, lærerige dage, støtte og flotte, flotte gaver. Det føles helt tomt, at det nu er slut for denne gang. Lidt ligesom følelsen af ikke at skulle se julekalender den 25. December. 

En sidste tak

Jeg har eddermaeme takket mange gange, i løbet af den her konkurrence. Det manglede også bare, for jeg har fået virkelig meget ud af at deltage. Det har været skide fedt. Jeg er så glad for, at der har været mange til at støtte mig. Bakke mig op og skrive alverdens søde beskeder på sociale medier. Jeg havde slet ikke forventet, at så mange var interesserede i, at følge med i det jeg går og foretager mig. Det er en kæmpe ære, der ikke nok med at have givet mig et ordentligt, tiltrængt spark af selvtillid, også har givet mig mod til at kaste mig ud i en masse nye udfordringer. Blod på tanden til at blive ved med at forfølge de drømme, jeg har. Det tror jeg altid at jeg vil huske! 

Fra start til slut

Da jeg skrev mit første indlæg på PEEK her i September, havde jeg ikke den mildeste idé om, hvorhen det ville føre mig. Og om jeg overhovedet ville kunne færdiggøre det, at deltage i konkurrencen. Det kræver alligevel en del vedholdenhed at skrive så meget, i så mange måneder. I løbet af konkurrencen er der mange ting der har ændret sig, og allerede kort inde i begyndelsen gik det op for mig, at PEEK slet ikke handler om sponsoratet. Det gør det i hvert fald ikke for mig. I sidste ende har det for mig handlet om at få lov til at udtrykke mig igennem tekst. Forbedre mig, og vise hvem jeg er. Det er jeg nået i mål med. 

Jeg er stadig bare Liv Haumann, en efterskoleelev med en fantastisk pony og et lidt tumult ungdomsliv. Nu er jeg bare lidt mere selvsikker,  end jeg var for 4 måneder siden. PEEK har fået mig til at værdsætte både successer og udfordringer på en anden måde, end jeg gjorde førhen. Simpelthen fordi jeg har været nødt til at tænke alle mine tanker igennem mere end jeg naturligt ville gøre. Jeg har fået lidt nogen åbenbaringer af mine egne, af og til, vise ord, haha.

Det har været mega fedt!

For pokker, hvor har jeg nydt at være deltager her i PEEK! Jeg kommer ikke til at kunne sige det nok, og jeg kan fortsætte i uendeligheder. Det må jeg nok hellere lade være med. Til gengæld må jeg bare sige…

TUSIND TAK!!

  • Til de fantastiske sponsorer og Riders Notebook, for at have stablet en så fed konkurrence på benene!
  • Til de andre deltagere for inspiration, gode indlæg, skønne beskeder og en masse læren!
  • Og ikke mindst, til alle der har læst med, støttet mig på sociale medier og dem som hjulpet mig med idéer, billeder, videoer og så videre.

Det betyder vanvittigt meget! Corona-krammer med afstand herfra, jeg håber at vi ses en anden god gang! God vind til jer alle.

– Liv Haumann 🙂

Mit navn er Liv, jeg er 17 år gammel og heldig ejer af en skøn pony, ved navn Aastrupgaards Sol. Lige nu tilbringer vi vores tid på Skrødstrup Efterskole, hvor jeg tager min 10. klasse. Her satser vi på at få et fantastisk år med masser af ridesport og nye, gode venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *