Blue Hors,  Dressur,  Spring

FÅ DET BEDSTE UD AF FÆLDNINGSSÆSONEN

Det er altid et helvede, når man når efterår og forår. Hestene de fælder, og bruger en masse energi på at skifte pelsen. Det tager meget på hestenes kræfter, og kan blive en lang proces, før alt pelsen er skiftet.

Gode strigler er nødvendigt

Man børster og børster men kommer i videre, det kender alle! En god massagestrigle hjælper en godt på vej. Den tager en masse løse hår og samtidigt nyder hesten også en gang massage. En massage strigle ligger også i den prisklasse alle kan være med til.  Så er der også den strigle der hedder Sleekez. Den er rigtig god til at tage de løse hår af og den er rigtig effektiv. Den er dog i den lidt dyrere ende, men virker enormt godt.

 

B vitamin er vejen frem

Hesten bruger en masse energi på fældningen! Det gør at når man rider kan hesten være sløv og ikke så samarbejdsvillig, som den plejer. Derfor benytter jeg mig selv af B-vitamin. B-vitamin hjælper hestens blodprocent, nervesystemets funktion, fordøjelse og omsætning af energi.

Jeg bruger det her i fældnings-sæsonen, fordi jeg vil sikre mig, at min hest bedst muligt kan præstere til træningen og stævner uden at skulle være påvirket af fældningen.

 

B-exprees

Jeg giver min pony B-exprees fra Blue H ors. Jeg har valgt det, da

min pony godt kan lide det og det er nemt at finde ud af hvor meget hesten/ponyen skal have.  Blue Hors har også lavet en B-exprees Light, det er helt sikkert den jeg vil prøve at købe næste gang, til min lidt for tykke pony.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *