fbpx
Blue Hors,  Dressur,  Pavo,  PEEK 2019

Familie forøgelse! – MIN NYE HEST

Selvom min peek-side handler om Immi og vores dressur-eventyr, vil jeg stadig gerne introducere det nyeste familie-medlem. Vi har købt den sødeste 12 årige holstener hoppe efter Con Air 7 og med Landford til morfar.

Hun er nu kommet på sprogskole, og vi er ved at lære hende dansk. Hun kommer nemlig fra Tyskland, hvor hun har haft et enkelt føl fra i år og gået 120 cm i spring. Jeg tror hun er ved at forstå det danske sprog, eller så kan det være det bare er gulderødderne og slobber mashen fra pavo hun forstår, hihi.

Grim ælling til smuk svane

Jeg glæder mig rigtig meget, til at komme igang med hende. Der står nogle måneder med genoptræning foran os, fordi hun lige har haft føl, men med sådan en hest som hende, der har sådan en rolig tilgang til alt, kommer det til at gå let som en leg.

Hun mangler lidt huld, muskler, og så har hun lidt muk lige nu. Men med kærlighed, mad og en masse gode og fantastiske produkter så kommer hun snart til at se lækker ud. Jeg er i fuld gang med, at behandle hende med produkterne fra Blue Hors!

Jeg glæder mig virkelig meget til at bruge alt det, jeg har lært igennem dressuren på Immi, på Fanny. At omskole Immi til dressur, er virkelig noget af det, som har boostet min udvikling for vildt. Jeg glæder mig sådan til at lære flere spændende, ting jeg kan tage med mig!

Succes kommer ikke, af ingenting

Dette “projekt” er ligledes et godt boost i den rigtige retning, for at jeg lærer noget. Hvis jeg vil være succesfuld, er det heste som disse, der lærer mig virkelig meget. Og så ved jeg, hvor meget jeg kan ændre på. At Immi har udviklet sig fra LD-LA på mindre end 7 måneder er helt vildt! Jeg er så stolt af mig selv, og jeg ved jeg kan gøre det endnu en gang.

Don’t wait for opportunity, create it. Do what they think you can’t do! 

Knus Immi og Lykke

Jeg hedder Lykke, og har den skønneste fuldboldsaraber-hoppe der hedder Immi. Vi har omskolet hende, og er lige startet på LA-klasserne. Det er en hård men fantastisk rejse!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *