fbpx
PEEK 2020

Farvel min stjerne!

Den 18 oktober fandt jeg Calli liggende død på marken. Da jeg så ham ligge ned løb jeg ned til ham for at komme til dette forfærdelige syn. Der var hvidt skum ved munden og blod ud af næse. Hegnet var i stykker og hans mave var helt oppustet.

Jeg skrev i mit forrige opslag at jeg på ingen måder var klar til at sige farvel. Det er jeg bestemt heler ikke, og jeg har stadig ikke forstået hvad der er sket. Vi kender ikke til årsagen, men mistænker tarmslyng. Jeg var sidst ude ved ham aftenen før, hvor han var glad og spiste hans mad. Derefter gik jeg ind, og fandt ham sådan her i morges.

Han blev kun 9 år, og havde ikke engang være en del af familien i 1 år. Jeg er så knust over vores rejse er forbi. Jeg havde så mange drømme og ønsker med ham. Men mest af alt var han min soulmate! Jeg vil aldrig kunne finde en som ham. Jeg er så ked af at han skulle igennem alt dette for at det efter 2 måneder med kæmpen skulle ende på denne måde.

For et halvt år siden sagde jeg farvel til min pony Mulan som blev solgt til Fyn, og nu star jeg igen og skal tage afsted. Intet er retfærdigt, og jeg har ingen ide om hvad jeg gør nu.

Rest In Peace Rødhøjs Callisto!

Hej alle sammen! Jeg hedder Luna og er ejer af Callisto. Her vil jeg dele ud af vores oplevelser, op og nedture som vi står overfor. Jeg håber at i vil følge med. Jeg lægger dagligt indhold op på min instagram som i er velkommene til at følge rider_lunaranyue!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *