fbpx

Finale 2020

Vi kan ikke komme udenom, at finalen 2020 bliver helt anderledes end den plejer. Vi havde ellers alle drømt om en fantastisk finaledag på Blue Hors, men under omstændighederne er dette ikke muligt.

Finalen består normalt af 2 dele; første del foregår på hesteryg, hvor finalisterne bliver vurderet og vejledt i sin disciplin, herefter skal man ind til en samtale med PEEK-partnerne. Bortset fra at vi ikke kan mødes fysisk, så bibeholdes finalen i denne form. Som meget andet i disse tider, så kommer finalen til at foregå online. 

Finalisterne har lavet 2 forskellige videoer, én med deres bedste ridt og én, som gør det ud for samtalen.

DEL 1: RIDTET 
Finalisterne har filmet deres BEDSTE ridt, dét som de gerne vil vurderes udefra. Her var der mulighed for, at filme det sværeste dressurprogram, som de kunne, eller en gennemridning af en springbane, hvor de fremviser den teknik og sværhedsgrad, som de mestrer. Herefter vil de få online feedback på deres ridt, læs mere om det længere nede 🙂

DEL 2: SAMTALEN 
Det er ikke kun det ridemæssige det handler om, det er også vigtigt at komme lidt tættere på finalisterne. For at lære finalisterne lidt bedre kende, og derved spore sig ind på, hvad deres drømme og ambitioner er, skal de også lave en kort video med en præsentation af dem selv.

Online feedback
Finalisterne skal selvfølgelig ikke snydes for den professionelle sparring, som de ville have modtaget på finaledagen. Derfor vil de blive inviteret til et virtuelt møde, hvor de hver især vil få feedback på deres ridt.

Alle finalister er ikke alle på samme niveau rent ridemæssigt, og det skal der også være plads til, vi kan jo ikke alle være ens. Derfor kigger dommerne ikke kun på hvor højt ens niveau er, men lige så meget hvad udviklingspotientialet for ekvipagen kan være. I bedømmelsen lægges også vægt på hestevelfærd, stil og helhedsindtryk af ekvipagen.

De 2 kompetente dommere, Anna Kasprzak og Søren Møller Rohde, vil give konstruktiv feedback til henholdsvis dressur- og springrytterne. Disse feedback-session vil blive optaget og offentliggøres på PEEK’s blog og Facebookside lørdag d. 16. januar 2021, hvor finalen vil have fundet sted.

Vinderen offentliggøres ugen efter, lørdag d. 23. januar 2021 på PEEK’s blog og på deres Facebookside.

Herunder ses alle finalisternes videoer. Så kan I også se med derhjemme.