Spring

Første indlæg fra os!

Velkommen til vores profil.
Jeg er så spændt og klar på at lade folk komme helt tæt på Cavours og mit liv sammen. Vi er et makkerpar som har været sammen i 7 år, og har forhåbentligt mange år sammen endnu.

Jeg fik Cavour som 5 årige og vi har redet alt fra LC til Danmarksmesterskaberne for youngrider sammen.
Som nok størstedelen af mine følgere allerede ved, så har Cavour stået stille det meste af vinteren og er blevet sprøjtet i begge bagben, men er nu fit for fight og vi er i gang med at træne os op på samme niveau som før igen. Genoptræningen er stadig hård for os begge, for jeg har heller ikke redet imens han har stået stille, så bare det at vi har været ude og ride nogle La klasser, har fået mig til at få hjertebanken og sved på panden, men godt Cavour er så rutineret og så mega sej, at han har kunne hjælpe mig. #goals

Jeg håber i vil følge med på profilen og følge med i Cavours liv. – The guy with a heart of 10 lions but who still struggles with everyday life.

CC

Mit navn er Clara, jeg er 22 år og har hesten Cavour. Cavour er en 12 års Hollandsk Varmblod og jeg har haft ham, siden han var 5 år gammel. Sammen har vi mange resultater til og med Ma spring, men da Cavour har stået stille det meste af vinteren, så vi er i gang med at træne os op igen, stille og roligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *