fbpx
Blue Hors,  PEEK 2019

Fra mudderdyr til stævnedyr (Blue Hors)

Hele året rundt er jeg beriget med to dejlige heste. Dog er de verdensmestre i at mudre sig til. Især her i hele vinter halvåret. Så er der mudder over alt til hverdag. Derfor har jeg allieret mig med Blue Hors. For det går ikke at tage afsted til stævne med mudder fra top til tå.

Blue Hors nemt og effektivt

Jeg har igennem flere år brugt Blue Hors’ produkter. Dog har jeg også været igennem alle mulige andre plejeprodukter, dog ender jeg altid med at gå tilbage til Blue Hors. Det bedste ved Blue Hors’ produkter er, at det er effektivt. Man behøver ikke at skulle vaske halen flere gange, eller for den sags skyld kroppen. Det virker allerede første gang.

Skimler og brune heste

Jeg er i besidelse af både en kær skimmel, men også en brun hest. Dog må jeg sige at Belondo (brun) mudre sig endnu mere til at han ligeså godt kunne være en skimmel. Dog er Lansing også ved at have mestret kunsten i at levere mudder fra top til tå. Så de ender næsten altid ud med at skulle vaskes inden ridestævner. Derfor er det rart ikke at skulle stå og vaske i flere timer, men man kan nøjes med få produkter. Effektivitet er et nøgleord for mig.

Video

Derfor har jeg fikset en lille video sammen. Nyd den. Der er kun brugt de 3 produkter som er vist i videoen. Nemlig Blue Hors Deluxe shampoo, Blue Hors Matiné Shampoo og Hof oil deluxe.

Alt kan købes inde på denne hjemmeside direkte ved Blue Hors

https://www.bluehors.com/da/shop/

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *