Catago Equestrian,  Dressur

@fromjumpingtodressage #5 – MatchyMatchy

MATCHYMATCHY (Scroll down for English version)

Så er vi endelig kommet til et område hvor det så skulle vise sig at jeg faktisk havde styr på det. Nemlig udstyr! Jeg kan godt huske at jeg sagde til min træner (og hun har så også mindet meg på det et par gange i eftertid), at det der med matchende sæt det var ikke min greje. Der tog jeg så grundigt fejl, hvilket jeg også fandt hurtig ud når jeg kom i gang med at handle ind til Sambuca. Jeg går virkelig meget op i mit og Sambucas udstyr, og jeg tror jeg trygt kan sige at vi matcher altid. Så i dette indlægget tænkte jeg å fortælle lidt om Sambucas nyeste sæt fra Catago’s Attitude collection, og erfaringen med det så langt.

Til at begynde med viste jeg ikke om så mange ulige mærker, men Instagram er jo virkelig en fantastisk kilde til både inspiration og information, og jeg har kommet over en masse små mærker som virkeligst laver nogen fine ting. Og med fare for at virke lidt mærkelig, så elsker jeg at bruge tid på å finde og sætte sammen det perfekt sæt til Sambuca. Hjælp, skrev jeg virkelig det. Med Catago’s nye Attitude collection er det hele meget nemmere da den har både sadelunderlag, grimer, dækken, bandager og ride tæppe. Jeg har i langt tid vært på jagt efter et sæt som indeholder ride tæppe, men har ikke kunde finde noget jeg liger. Men det løste sig altså når jeg kom over Catago’s nye kollektion.

Kollektionen kommer i tre ulige farver, hvor min personlige favorit er burgunder. Til Sambuca gik jeg for sadelunderlag, bandager og ride tæppe. Det findes også tilhørende dressur gamacher, men jeg kan godt lide bandager. Sambuca bruger også klokker, og jeg valgte at kombinere sættet med nogen burgunder farvede jeg havde fra før. Og de passed perfekt. Både sadelunderlaget og ride tæppet er laget i et lidt shiny (“glossy”) materiale som jeg virkelig kan lide, da det både gir en eksklusiv følelse men også gør at skidt og smuds ikke fæster sig så nemt. Bandagerne er i myg fleece, og lukningen er lavet i det samme shiny materiale som sadelunderlag og ride tæppe. Så her snakker vi matchymatchy på højt plan. Ride tæppet er nemt å feste til sadlen, og således også nemt å fjerne når man er færdig med opvarmning og klar til at ride. Jeg har akkurat tatt sættet i brug, så jeg har ikke vasket det endnu. Mit udstyr plejer jeg at vaske på 40 grader finvask, slik at det holder sig pent. Kvaliteten på det nye sæt virker rigtig god, så jeg ser for mig at det nok skal holde sig rigtig fint i vask.

Dette blev et lidt anerledes indlæg fra mig, men jeg håber i kan lide det. I mit næste indlæg vil jeg fortælle om mig og Sambuca’s første stævne. Det bliver en del fokus på stævner her på bloggen denne ugen, da vi nemlig skal ride vores 2 stævne sammen nu på lørdag. Og jeg tænkte så klart å ta jer med på forberedelserne omkring det.

Følg mig gerne på Instagram @fromjumpingtodressage.

Mine tidligere indlæg:

#1 – Get to know us

#2 – Finding Sambuca

#3 – Out in the field

#4 – Mød min træner

 

Bedste hilsner fra

Hanne

 


We have finally gotten to an area where for once I am actually in control. Namely equipment! I can remember saying to my trainer (and she has also reminded me about it quite a few times afterwards), that matching set and all that fuss about equipment, that wasn’t my thing. Well, it turned out it was! Once I started shopping for Sambuca, I found out that I totally loved it, and I think I can safely say that me and Sambuca always match. So in this post I would like to tell you a little bit about Sambuca’s newest set from Catago’s Attitude collection, and my experiences with it so far.

When I first started shopping for equipment I didn’t know about that many different brands. But Instagram is really a fantastic source to both inspiration and information, and I have come a cross a lot of small brands that make some really pretty stuff. And with the risk of sounding od, I really love spending time on finding the perfect set for Sambuca. Help, did I really write that. But with Catago’s new Attitude collection everything is a lot easier, as it contains both saddle pad, blankets, bandages and riding blanket. I have been looking for a set that also contains a riding blanket for quite some time now, but haven’t been able to find anything I like. But that was solved once I came across the new Catago collection.

The collection comes in three different colors, and my personal favorite is burgundy. For Sambuca I chose the saddle pad, bandages and riding blanket. There is also matching dressage booths, but I prefer bandages. Sambuca also uses bell boots, so I chose to combine the set with some burgundy ones I have from before. And it matched perfectly. Both the saddle pad and the riding blanket is in a little shiny (“glossy”) material, which I really like as it gives an exclusive feel and also makes it harder for dirt to latch on. The bandages are in a soft fleece, with the sealing having the same shiny material as the saddle pad and the riding blanket. Så this is matchmatchy all the way. The riding blanket is easy to latch on to the saddle, and hence also easy to remove when you are finished with the warm up and ready to ride. I have just started using the set, so I haven’t washed it yet. But I normally wash my equipment on 40 degrees, so it stays nice. The quality on my new set seems really good, so I don’t expect there to be any issues with regards to washing it.

This was a little different post from my side, but I really hope you liked it. In my nest post I will tell about Sambuca and mines first show. There will be some focus on competitions on the blog this week, as we are doing our 2nd show this Saturday, and I would of course like to take you along for the preparations.

Follow me on Instagram @fromjumpingtodressage.

Previous posts:

#1 – Get to know us

#2 – Finding Sambuca

#3 – Out in the field

#4 – My trainer

 

Best regards,

Hanne

 

Jeg er en 36 år gammel aspirerende dressurrytter, som opprinnelig kommer fra Norge. Men jeg har nå boet i Danmark i lidt over 3 år. Som mit brugernavn tilsier har jeg tidligere konkurrert i spring, men jeg forsøger nu at lære at ride dressur. Min hest heter Sambuca og er en 6 årig dansk varmblodshoppe, og jeg har kun haft hinde i et halvt år. Jeg håper dere vil følge oss på vår dressur reise:) Mvh Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *