fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019

Glædelig 1. December

Many words needed….!!

– se her hvorfor…

 

Det bliver den bedste december nogensinde!!!

Nu skal vi bare ride en hvis del ud af bukserne og I er meget end velkomne til fortsat at søge med os på rejsen. Selv om selve blogdelen af konkurrencen er ovre så slutter det alligevel ikke helt. Jeg vi fortsat have min egenblog på Ridersnotebook hvor jeg vil dele oplevelser, tanker, dilemmaer, mål og drømme. Så har I lyst er I mere end velkomne til at blive hængende både her og på min instagramprofil hvor jeg ofte laver både opslag og stories af hverdagen med hestene….

Endnu engang tak for jer og tak for PEEK!

XOXO

Rie

 

 

 

 

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *