fbpx
Blue Hors,  PEEK 2019,  Spring

Hap Haps, nu skal vi ha snaps

Argh mon dog. Der er sket endnu mere siden sidst. Sidste gang i hørte fra mig, var jeg noget nede. Lansing var blevet en kylling, og vi var ikke flyende.

Utilpas længe

Egentlig er det længe siden at Lansing har været helt tip top. Han har de seneste 3 måneder gået rundt, og holdt lidt på sig selv.

Jeg har prøvet en masse ting, og hele tiden med fokus på at ride mig ud af situationen. Det har bare ikke virket. Vi havde dyrlæge ude til Bello, og dyrlægen kiggede lige kort på Lansing. Han var utilpas, men kunne bevæge alle led i kroppen. Vi endte med at give ham en kort mavesårskur, for og se om det kunne hjælpe. Dog uden held, ingen reaktion. Så heldigvis var det ikke mavesår han havde.

Den hårde tone kom frem

De sidste mange år har jeg virkelig været kæmpe modstanden af at hestene kan være dumme, og de er frække og hvad ved jeg. Dog smækkede jeg dressur sadlen på Lansing, og nu var nok nok. Han skulle rykke sin bagdel, når jeg bad ham om det færdig slut. Lansing blev yderst fornærmet, og rigtig rigtig tøsesur, men jeg blev stædig, og sagde makker, NU HOLDER FESTEN. Ikke ved at være en teenager tøs, og hive ham i munden, næ nej, ved at lægge benet ordentlig ind til hyppen, indtil den gik til siden. Koste hvad det vil. Efter en lille samtale, så blev Lansing så eksemplarisk, og en rigtig engel igen at ride på. Dog en noget fornærmet hest.

Total imod mine egne principper

For mig er der altid en god grund til at hesten gør som den gør, de er aldrig nogensinde dumme. De gør deres bedste. Derfor har jeg analyseret min ridetur mange gange, og er noget frem til at Lansing må han haft svært ved at forstå hvad han skal, samtidig med han måske har syntes det var strammet i kroppen, og skabt en ubalance. Men da han forstod at der ikke sker noget ved at han rykker så, så var han med på legen.

Flyvende hest

Efter den hårde ridetur, har Lansing var et rigtig engel. Så nem at ride, ærlig på tøjlen, og bare med på legen. Endda her til ridestævne i fredags, var han en stjerne, og leverede en anden plads. Vi som ellers aldrig er hurtige. Endda en runde hvor jeg ikke synes vi red stærkt, men vi havde en fest.

https://www.instagram.com/tv/CFZDj7uhTnR/?utm_source=ig_web_copy_link

Vi var også til træning i tirsdags. Igen var Lansing flyvende og vi havde endnu en god tur

https://www.instagram.com/p/CFKmcbuhvoH/?utm_source=ig_web_copy_link

Frem ad!!

Endelig er vi flyvende, og jeg krydser fingre for at det fortsætter sådan i lang tid!!!

For jeg havde egentlig fortalt den kære lille grå hest, hvis han ikke snart blev en sød makker på springbanen, så måtte han altså videre til en ny rytter. Så jeg tror han har hørt mit opråb, og har taget det til efter tanke 😆

https://www.instagram.com/p/CFSVjB0B9u7/?utm_source=ig_web_copy_link

Vi hyggede os i hvertfald til ridestævnet. Lige tag et ekstra kig på de smukke rosenknupper. Jeg brugte nemlig Blue Hors Plait gel. Jeg er virkelig godt tilfreds. Den er så nem at bruge, og har en super spray, der ikke sætter sig i pelsen, men holder sig til hårene i manen.

Ekstra: Husk lige og swipe de her billeder igennem, der er nemlig flere i den ovenstående collage.

Samt tjek den yderst flotte og rene skimmel 💦. Han fik nemlig lige et bad med Blue Hors Matiné shampo, da han var pænt gul inden.

Han er bare så smuk en fyr 🥰. Især med de flotte rosenknupper.

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *