Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo

Helgstrand drømmen

Når noget bliver til virkelighed

Helgstrand

Alle på helgstrand dressage er som en kæmpe stor familie. Første gang jeg satte mine ben på helgstrand dressage, kunne jeg bare mærke at dette sted havde noget magisk. Man møder smilende ind, og bliver modtaget med et endnu flere  smil.

http://www.instagram.com/p/BzXZpUyhKud/

Super praktikanten

Jeg gik i 8 klasse, og skulle finde et sted hvor jeg skulle i praktik. Heste tænkte jeg, noget med heste det ville jeg, men hvad? Jeg have jo vundet sydbank sommer camp i 2018, så jeg havde jo set Helgstrand. der ville jeg op. Jeg skrev en uopfordret ansøgning om en uges praktik. Jeg fik hurtig svar tilbage, at jeg godt måtte komme, men jeg kunne ikke bo der. Så det ville sige at mine forældre skulle køre em time hver vej, for at jeg kunne komme derop. Jeg ringede selv derop om snakkede med Per, der er drift ansvarlig deroppe. Han sagde at der var en af pigerne, der godt ville have mig sovende på hendes værelse, det blev mine forældre glad for.

Jeg mødte op i stalden mandag morgen kl. 5.30. Jeg må sige det var tidligt, men det er en rigtig heste pige jo vandt til. Jeg var i praktik som Groom, og jeg fik min egen rytter. Det var så Carina Nevermann der måtte kløjs med mig, men som overskriften siger, Super praktikanten, ja de fandt så ud af at jeg godt kunne arbejde. De så at jeg respekterede heste så , jeg fik lov til så mange ting, at de helt glemte at jeg var praktikant. Det var den fedeste uge. Det var hård men på en god måde.

Freia

Jeg kom til at kende mange af deres top ryttere, tænk sig at de gad snakke med mig. De var så søde alle sammen. Men en af Groomene blev jeg ekstra gode venner med. Der er Freia, hun er så sød og dejlig, jeg savner hende så meget. Jeg har hjulpet hende en del gange som groom, siden jeg holdte i praktik. Det er Freia der har lært mig at lave rosenknopper, og meget mere. Jeg har hjulpet Freia til Equitour DM, Equitour, Nordisk mesterskaberne og meget mere. Den dag idag betyder hun meget for mig.

Alexander

Freia er groom for Alexander og Marianne. Så de gange jeg har hjulpet, og hvor de begge skulle ride, og bruge en groom, har jeg været så heldig, at de har stolet på min kunden. Freia har altid stolet på mig, så derfor fik jeg lov at hjælpe Alexander. Det er noget jeg aldrig vil glemme. Jeg er en ret stille pige, så da Andreas spørger om jeg har styr på tiden, går jeg lidt i panik, og han fortæller roligt, at det er det vigtigste en groom skal huske. Så alle de efterfølgende gange jeg har hjulpet, har jeg haft total styr på tiden. Alexander er rigtig god til at hjælpe når vi skulle nå at sadle Adriano af, og skynde os at sadle Sava op.

Familien Helgstrand

Jeg må sige, at hele familen Helgstrand er super skønne. De er så jordnære, at alle kan snakke med dem, de tager ikke noget som en selvfølge, de er meget taknemmelige. De har virkelig givet mig en oplevelse for livet, ved at de har stolet på mig. Jeg kan varmt anbefale dem som arbejdsgivere. Jeg håber, at jeg en anden gang må hjælpe dem.

 

Vi ses til næste spændene indlæg

Jeg er 15 år gammel og rider til hverdag på min pony(Taras questiva ox)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *