fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  PEEK 2020,  Spring

Hvad ville PEEK sponsoratet betyde for mig? 🏆 #20 – @camillawitte

 Alles fremtid ligge forude og venter, vores drømme ligger forude og venter – begynd at realisere dem. Så er vi i snart i opløbsugen på PEEK 2020, da konkurrencen går frem til d. 17. december. Hvilket vil sige at nu starter den sidste del af væddeløbet, når vi om få dage rammer målstregen. Jeg vil her fortælle lidt om mine tanker om hvad et sponsorat vil betyde for mig – og ikke mindst vil jeg gerne høre, hvad ville det betyde for dig?

PEEK sponsorat – sikke en mulighed

40.000 kr. er mange penge. Og det er jo faktisk gevinsten, når man vinder PEEK konkurrencen. Økonomi hos hestemennesker er ofte stramt – det er ingen hemmelighed, vi ved det alle, ridning er en vanvittig dyr sport. Jeg har tit hør folk sige: “hvis man ikke ved, hvad man skal bruge sine penge på, så skal man bare købe sig en hest”. Og det er jo helt rigtig! Når man bare regner sammen på, hvad man bruger i basis – så som opstaldning, årlig tandraspning og vaccination hos dyrlæge, ved smeden, på foder og forsikringer, så kan man pludselig blive helt rød om ørerne. Men ikke nok med det, vil man noget ekstra med sin sport, så kommer der også et stort beløb oveni hver måned. Det er ting som udstyr, tilskudsprodukter, div groomingprodukter og ikke mindst UNDERVSNING OG STÆVNEDELTAGELSE – kan gå hen og blive kæmpe poster!

Med det næste ½ år på SU og specialeskrivning, og et forsøg på arbejde ved siden af – vil et sponsoratet gør en kæmpe økonomisk forskel for mig. Med 10.000kr til foder, 10.000kr til udstyr, 10.000 kr til grooming produkter giver det de allerbedste betingelser for sporten. For så kan man jo benytte endnu flere af sine egne penge på at ride en HEL MASSE UNDERVISNING og KURSER, hvilket selvfølgelig kan gøre en kæmpe forskel!

Det økonomiske er IKKE ALT!

Som I kan høre kan et sponsoratet gøre en KÆMPE FORSKEL! Men jeg bliver altså nød til at sige at økonomi ikke er alt I verden!.. Følelsen af at nogen tror på en, at de gerne vil være “med på holdet” hos en. Det at man får lov til at ride for nogen og noget, kunne være så vildt. Jeg var også med i PEEK 2019 og allerede der, gik jeg derfra med endnu mere blod på tanden og tro på at drømme for nogle kan gøres til virkelighed.

Men i år, på trods af Corona, har begge dele vokset endnu mere i mig! Jeg har turde gøre meget mere. Jeg har kunne drømme og beslutte mig for mål. Og vigtigst af alt, så har jeg kunne parkere tanker om “hvad nu hvis og jantelov”. Tidligere har jeg følt, at jeg havde noget og nogen at leve op til og frygten for at fejle var stor. Så hvor jeg måske før ville skubbe mange ting foran mig fordi jeg ikke lige synes jeg var klar, så har jeg i år kastet mig ud i tingene i langt højere glad!  Sidst men ikke mindst, at man får sagt sine drømme højt og derfor bliver “nødt til” at tage dem seriøst, lige præcis DET har været vigtigt for mig! Alt det kan jeg takke PEEK og min helt fantastiske omgangskreds for!

Bonus

En ekstra bonus er, at følge med I andres liv her på bloggen også. Ind i mellem kan man jo helt glemme, at det faktisk er en konkurrence. Men ikke desto mindre, så tænker jeg, at vi alle brænder for så meget for det her, så vi alligevel har lidt blod på tanden til at give max gas i konkurrencen. I hvert fald, så synes jeg at konkurrencen er benhård, så det bliver spændende, hvem de 10 finalister bliver. Social distancing gennem social media og bloggen har også været en bonus i denne tid.

Kæmpe tak!…

Jeg har gennem årene fulgt de heldige finaledeltagere i PEEK-konkurrencen. Og jeg synes det hele ser så fedt ud. Og at få lov at ride på finaledagen, det må virkelig være en kæmpe oplevelse. Min fornemmelse er at efterfølgende er, at mange af deltagerne skaber nye relationer og venskaber. Hvilket jo bare giver så meget mere til sporten, og er helt unikt ved den her konkurrence. Både det at man selv skal gøre et solidt stykke arbejde for at gøre sig fortjent til en finaleplads, men at man samtidig kan gå ud af konkurrencen bagefter med nye ven- eller bekendtskaber. Så har alle på en måde vundet – selvom der kun vil være én samlet vinder. Det må gør PEEK til en helt speciel oplevelse.

Så et kæmpe tak til Riders Notebook, Pavo, Blue Hors, Catago & ECCO for at lave den her fede konkurrence. Jeg synes det giver så god mening med en blog og denne mulighed, hvor alle kan være med uanset disciplin og niveau. Det åbner op for en god forståelse for hinandens discipliner, som måske endda ikke er så forskellige endda. Kærligheden til sporten og til hestene har vi jo alle til fælles.

 

Jeg håber, at du har nydt mit indlæg. Måske har lyst til at følge lidt med i mit hesteri her på bloggen eller måske følge med på Instagram (@camillawitte) 😊 Her vil jeg poste en masse fra min hverdag.

Vi ses! XoXo

Camilla Witte

Tidligere indlæg:

Hej alle, jeg er en 28 år gammel. Springrytter og bosat i Aarhus. Udover at være en inkarneret hestepige, der bruger alt min tid på hest, så læser jeg en Kandidat i sygepleje på linjen avanceret klinisk ekspertise på Aarhus Universitet og er færdig i Juni 2021. Sideløbende arbejder jeg som sygeplejerske i akutmodtagelsen i Skejby og på hjerte sengeafsnittet i Herning som vikar. Hesten jeg primært bruger min tid på, er min galme konkurrencehest Le'Anna, som jeg har købt tilbage dec. 2020. Hun er 18 år og Dansk Varmblod efter Leandro og med Royal Z II som morfar. Jeg deltager i PEEK 2020, og håber du har lyst til at følge med - vi ses! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *