fbpx
PEEK 2020

Hvem er jeg? Mød mig og min hest Callisto!

Hej alle sammen! Jeg hedder Luna og jeg er den lykkelige ejer af Rødhøjs Callisto. Jeg er i år startet i 1g på Viborg Katedralskole, hvilket er sindssygt spænende, men en rigtig tidsrøver ift. at have hest.

 

Min ridekarriere fra start til nu

Jeg har redet i 10 år, og har haft en del ponyer igennem tiden, som alle har været med til at udvikle mig som rytter. Jeg stoppede sidste år på rideskolen Vasehus, og har siden redet ved nogle forskellige underviser på jagten efter den rette.

 

Jeg er en rytter som elsker udfordring, og gerne vil det hele. Derfor har jeg i de sidste 3 år prøvet næsten alle discipliner indenfor ridning! Distance ridning, spring, military, dressur og mountain trail er alle krydset af listen. Alle discipliner har sine særheder, og jeg har lært utroligt meget fra de professionelle undervisere jeg har været så heldig at lære fra. Selvom jeg elsker alle discipliner ligger spring højest, hvilket vil visse sig!

Farvel til min stjerne!

Jeg solgte i april min stjerne Mulan, som har været hos mig igennem de sidste 3 år. Vores succes har været kortvarig og fuld af fejl, men hun har givet mig så meget og en masse oplevelser jeg ikke vil være foruden! Det var ikke let at sige farvel, men heldigvis fandt vi det perfekte hjem til hende, og jeg ved med 100% sikkerhed at hun har det fantastisk hos hendes nye rytter.

Rejsen begyndte

Samtidig startede min rejse med min 9-årige hest Callisto, i daglig tale Calli. Jeg fik ham hjem i december 2019, og d 17 december startede tilridning. Det har været en lang og hård proces med mange bump på vejen. Efter et halvt års kæmpen begyndte det hele at se lyst ud, og stævnetræningen startede. Men det hele var imod os med aflysninger af undervisning og stævner pga. Corona, og nu hvor alt endelig er i gang, er vi endt i et langt og svært sygdomsforløb som sætter en stopper for alt.

 

Men vi er så klar til at kæmpe videre, og jeg giver ikke op. Vi vil fortsætte kampe imod hans sygdom indtil vi har vundet, og derefter venter stævnerne!

 

Jeg glæder mig utrolig meget til at dele alle mine oplevelser med jer alle sammen!

 

Hej alle sammen! Jeg hedder Luna er all-around rytter. Jeg mistede i oktober 2020 min hest Callisto, og er nu ejer af en skøn hoppe på 6 år og hendes føl fra maj 2020. Her vil jeg dele ud af vores oplevelser, op og nedture som vi står overfor. Jeg håber at i vil følge med. Jeg lægger dagligt indhold op på min instagram som i er velkommene til at følge rider_lunaranyue!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *