Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Hvem er My Equestrian Dream?

Første indlæg her på siden må kræve en introduktion til os bag profilen.

Vi er to heste piger Karina og Pernille, som sammen har visionen om at skabe et fælles univers i hesteverdenen. Ridesporten er ofte meget konkurrence præget og dette vil vi forsøge at komme til livs, ved at skabe en profil hvor de bedste råd, tips og tricks samles og deles dem med resten af hesteverdenen.

 

Karina er 34 år, bor i Næstved og er military rytter. Hun har redet op til MA i ridebanespring i blandet andet Sverig, Tyskland og Egypten og CNC1* i military.
Karina har sin unghest Øllerupsgårds MacAllan på 5 år e. Lagavulin og Come Back II. Hun bor til dagligt i Næstved og driver ved siden af hestepassion, en stor restaurant i Næstved, Cafe Elysia.

 

Pernille er 26 år, bor i Odense og er dressurrytter. Hun har startet op til LA nationalt og er Danmarks Mester i kvadrille 2008. Pernille har ikke sin egen hest, men har de sidste 10 år redet for  avlere. Hun rider og uddanner derfor ungheste. Ved siden af hestene, er Pernille folkeskolelærer.  

 

 

 

 

 

 

 

Udover denne wordpress side har vi en Instragramprofil: @myequestriandream https://www.instagram.com/myequestriandream/ og en facebook side: My Equestrian Dream by Karina Thamdrup https://www.facebook.com/myequestriandreamKarinaThamdrup/ I er mere end velkomne til at følge med på begge sider.

Vi er 2 piger på hhv 26 og 34 år bag profilen My Equestrian Dream. Som har oprettet en profil hvor vi deler vores og vores dølgedes bedste hesteråd Pernille er dressur rytter og Karina er military rytter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *