Spring

Hvem er vi?

 

Mit navn er Nadine. Jeg har to heste både en spring hest og en spring pony.

Jeg er 16 år gammel og fylder 17 i november.

Ponys navn er Lucky. Hun er en 9 årig snak sports pony på 140 i stang. Vi har selv avlet Lucky og derfor har vi et helt særligt bånd som ingen kan bryde. Jeg tilred Lucky da hun var 4 år gammel og jeg var kun 11 men vores rejse begyndte for alvor først for 2 1/2 år siden. Vi startede fra intet og har været oppe og springe MB** selvom mine pony år er forbi så skal dette ikke stoppe os fra at have det sjovt. Derfor starter vi stadigvæk stævner dog i mod hest, dette vil der komme et indlæg for sig selv.

Min hest hun hedder Gravergaards Quickstep, men i dagligdagen bliver hun kaldt Quick.
Quick er en 7 årig dansk varmblod på 170 i stang. Den 14 april 2018 blev hun min låne hest og så købte vi hende den 1 september 2019.

Quick er min aller første hest og hun har virkelig lært mig meget som heste rytter.
Sammen er vi gået fra ingen ting til snart LA på C-plan i springning. Quick og jeg udvikler os mere og mere for hver dag sammen som en equipage

Jeg håber i vil læse med og følge med i vores rejse.

Mange hilsner fra os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *