Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo

Hvorfor er det jeg deltager i PEEK?

-Drømmen om PEEK

 

Grunden til jeg i første omgang valgte at deltage i dette års PEEK konkurrence, er nok fordi at jeg har så mange ambitioner. Men for at de bliver mulige har jeg virkelig brug, for det allersidste skub. Jeg drømmer om at ride med på top plan, til landsstævner og en kæmpe drøm er at starte internationalt. Men de drømme er bare ikke nemme, at få til at gå i opfyldelse, når man kommer fra en helt almindelig familie, når vi snakker hest. 

 

Det ville derfor betyder enormt meget for mig, at få muligheden for at komme med til finalen. Mine drømme ville føles, som om de lige rykkede et skridt eller to tættere på. 

 

Jeg har virkelig mange ambitioner, som PEEK ville kunne gøre til virkelighed. Det at få den støtte fra Blue Horse, Catago, Ecco og Pavo i et år, ville gøre en stor forskel! Det ville være drømmen, som blev til virkelighed. Med den støtte PEEK vinderen får, vil man kunne nå så langt med! Og jeg ville gøre alt for at få den udnyttet, mest muligt. 

Men mest af alt, ville det bare være helt fantastisk at kunne blive en del af teamet bag virksomhederne og samarbejde, med så lækre brands. 

Det ville være det sidste skub på vejen, for at nå mine mål. Jeg vil sige tak til folkene bag PEEK, for at i gøre dette muligt for 2 heldige ryttere, men også bare i det hele taget finalisterne.

//Laura

Hej, mit navn er Laura, jeg er 13 år gammel og har redet stort set hele mit liv. Lige nu har jeg to max kategori 1’er ponyer. “Hedemands Highway Junior” og “Kielshoop Honey Starlight”. Vi er dressur ekvipage og kæmpe hårdt for at nå helt til tops, inden for pony dressur sporten. Junior er en 6 års vallak, da han endnu er ung og langt fra har toppet, er der en helt masse arbejde der skal ligges i ham. Men jeg er sikker på vi en dag, når vores mål og drømme! Sidste år vandt Junior 5 års championatet i dressur. Med bla. næsten 9 for kapacitet. Starlight er en 18 års hoppe. Hun har gået alle dressurklasser i hendes yngre dage. Jeg har endnu kun haft hende i 3 måneder, så vi skal stadige lærer hinanden at kende. Hun har allerede lært mig en helt masse, og jeg er sikker på at hun vil lærer mig meget mere. Vi rider stævne næsten hver weekend, hvor jeg rider LA på C plan på begge ponyerne. //Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *