fbpx
Catago Equestrian,  PEEK 2020

I 2021 eller 2022 sker det

På billedet ser i Gitte og mig, hvor Gitte har hendes Catago Fir tech staldgamacher på, som vi elsker – især når hun står skadet med hendes ben

 

Så mig og min kæreste M, var taget i en rideudstyrsbutik her i sidste  weekend og på vej hjem snakkede vi om noget.

 

 

Nok mest mig der drømmer 

Jeg har jo ligeså længe jeg kan huske, gerne ville have min egen hest og den drøm er der stadig. Nu er jeg jo så heldig at have verdens bedste kæreste, som også deler den drøm (okay det er nok mest mig), men det er bare utrolig rart at have en som ved hvor vigtigt hestene er for mig og derfor gerne vil give mig det jeg drømmer om. Det har jeg ikke rigtigt prøvet før, så det er stadig lidt nyt for mig.

 

 

Lidt for mange dumme penge 

Men vi havde egentligt planer om at købe en fjordhest til ham og mig og ja det bliver nok mest min, men vi lagde det lidt på hylden igen. Pengene var der desværre ikke rigtig til det, da jeg nok havde brugt lidt for mange dumme penge, hvilket jeg gerne vil indrømme at det var løbet lidt løbsk, men sådan er det for mange andre. Bare se på luksusfælden, hvor jeg heldigvis var langt fra at skulle mdvirke i.  Men jeg har verdens bedste svigerfamilie, så de har hjulpet mig med at få styr på det. Så er det bare op til mig at holde det.

 

 

Flere år 

Men nu er der jo som sagt ved at komme styr på økonomien og det betyder også at planen og drømmen om at få sin egen fjordhest ikke ligger så langt ude, som jeg ellers troede, for da vi gik rundt i butikken og snakkede lidt om det med egen fjordhest og jeg for mig selv sagde, at der kom til at gå lang tid, som i flere år, så overraskede M mig igen. For vi snakkede om det på vej hjem.

 

 

Jeg bestemmer selv

Her sagde han, at hvis der er kommet ordenligt styr på økonomien, så kunne vi begynde lige så stille at lede efter en fjordhest i det nye år, så måske har jeg en fjordhest i 2021 eller 2022, for jeg har ikke travlt med at finde en, da det skal være den helt perfekte hest, som skal passe os begge to, da vil være en fælles hest (men mest min). Hvor fantastisk er det ikke lige? Min helt egen hest som jeg selv skal bestemme over, uden at nogle andre skal blande sig, eller bestemme hvad jeg må og ikke må. Det er et stort ansvar det at have sin egen hest, men det er et ansvar jeg er klar på!

 

 

Ikke et hestemenneske 

Vi skal heller ikke glemme hvor fantastisk min kæreste er! Hvordan har er startet og hvor langt han selv er kommet nu, til at ville have en fjordhest sammen med mig, selvom det nok er mest mig der vil have den, men jeg ved at han vil gøre alt for at jeg er glad! Hvis i spørger om jeg sidder og tuder lige nu, så kan jeg kun sige at det gør jeg! Rigtig endda. Det bliver en drøm der går i opfyldelse!

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg skriver lidt om alt og ingenting, men mest om heste. I weekenderne når mig og min kæreste M tager turen ud til stalden, rider jeg på en sød fjordhest, som hedder Gitte. Tak fordi i følger med ❤

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *