fbpx
Pavo,  PEEK 2019

Jeg er flyttet!

Tiden er fløjet afsted. Årets skolegang er afsluttet, og ugerne er gået alt for stærkt.

Der er efterhånden længe siden i sidste har hørt fra mig. Der er sket en hel masse, som jeg nok skal få opdateret jer på.

Hestejob

I mandags startede jeg ved Lars Trier ved Kolding. Jeg har taget Lansing med, og jeg er helt sikker på at vi får en masse med i bagagen. Egentlig havde jeg planer om at arbejde i Østrig henover sommeren. Desværre kom corona i vejen for planlægningen, og jeg endte med at bakke af, og sige nej tak til et job ved det lækreste sted ever i Østrig.

 

Så er det igang

Nu har jeg været igang i 3 dage, og det går strygende. Hver morgen møder vi ind klokken 7, og ordener stalden. Når stalden er færdig, så er der morgenmad. Fra 9-13, bliver der reddet en masse heste. Igen fra 15-18 rides der lidt heste og alting gøres færdig.

 

Superform her kommer jeg

Jeg havde planer om at nu skulle jeg i form! Jeg havde tilmeldt mig et træningsprogram med kostplan og det hele. Dog endte jeg med at starte på det her job i stedet. Jeg tror jeg kommer i super form. Jeg er igang fra morgen til aften, og får gået en masse skridt. Så i kan bare vente, og 5 uger står jeg helt skarp 😏

 

Ridningen skal optimeres

Vi kender alle den her følelse med at alting lidt bliver på gefylen, også laller man lidt afsted. Det er jeg blevet lidt for god til 😅.  Jeg kan lige love jer for at jeg bliver holdt ved ørene. Dog er det de små ting der skal rettes, for vi er på rette vej, Lansing skal bare trække mere frem, og det kommer meget nemt. Så det skal nok blive godt.

Super træning

I dag red jeg min første træning ved Lars, og Lansing var sej. Han er jo en rigtig kylling, og trykker sig nemt ved at gå bag benene, også stoppe foran springene, hvis de er farlige. Super hesten, fløj henover de små runde vandgrave, og første gang over plastik vandet, og susede rundt. Dog var den store vandgrav lige en tand for farlig, og rytteren var ikke helt skarp 😆 Bum Bum så måtte vi aka mig lige tage mig samme, også fløj den kære hest henover som om han aldrig har lavet andet.

De større klasser kan bare komme

Den følelse som Lansing gav mig i dag, bekræftede mig bare på, at jeg har en stjernehest. Han kan sagtens komme ud og gå 130cm, og der går ikke længe. Jeg er ikke i tvivl længere.

 

Stævnerne er på vej!

Derfor er vi meldt til ridestævne i weekenden. Vi starter bare ud med en LB** og LA* lørdag, også tror jeg det ender med en LA* og MB* søndag, men nu må vi se 😇.

Top hesten skal have godt foder

Selvom Lansing er flyttet stald, så får han stadigt sit superfoder fra Pavo. Især nu hvor man flytter hesten, så er det rigtig rigtig at holde styr på maven, og ikke især mavesyren. Rigtig mange heste går rundt med mavesår, og det skal minimeres mest muligt. Lansing er den sødeste hest der findes, men også lidt sart med hans mavesyre. Derfor er jeg så glad for mit Pavo foder. Lansing får derfor Performance fra Pavo. Mængden af pillefoder skal nedsættes, og mængden af hø af god kvalitet skal altid være i større mængder i mit hoved. Derfor er jeg så glad for hans foder. Lansing får 0,3 kg pille foder 3 gang om dagen. Samt 0,3 kg tripple P en gang om dagen, når han skal yde lidt ekstra. I denne tid får han også lidt speedi beet, for at støtte hans mave. Det skal opblødes i vand, også får han måske 50 gram af speedi beet i tør form.

Husk elektrolytter i denne varme

Varmen er rigtig kommet til Danmark, og denne uge er kogende varm! Derfor er det ekstra vigtigt at sørge for at hesten er dækket ind. Lansing for elyté fra Pavo. Dog får han det altid når han har reddet. Hvis man giver elektrolytter inden man skal ride, vil man opleve en hest, som er mere dvask.

 

Så skal der trænes

De næste uger er jeg sikker på går rigtig stærkt, og vi skal bare blive super gode. Jeg glæder mig. Selvom der er mange bokse at muge, og en masse at holde styr på. Så lær jeg rigtig meget, og har nogle super gode heste at ride på. Så det kan kun blive godt

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *