fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020,  PEEK NEWS

Kæmpe surprice! PEEK-vinder 2020! (Video)

Så kom dagen, hvor jeg endelig kan råbe det ud til hele verden: Jeg har vundet PEEK 2020!!

Det er en fuldstændig surrealistisk og vild oplevelse! Det er det jeg har arbejdet så hårdt for at opnå igennem de sidste 5 måneder, og alligevel aldrig turdet tro på var muligt for mig. Wauw!

Men nu står jeg her så, som vinder af PEEK finalen år 2020, med en helt masse skønne oplevelser i bagagen. Vundet erfaring. Nye bekendtskaber og venskaber. Og sidst, men absolut ikke mindst: Æren af at blive sponsorrytter for Blue Hors, Catago, Ecco og Pavo i hele 2021! Det er totalt overvældende og fantastisk. Jeg er SÅ lykkelig!

De tog fusen på mig!

Man må sige at PEEK-teamet fik sluttet konkurrencen af med et brag. I torsdags gik jeg intetanende rundt i stalden, og fuldstændig uvidende om, at Morten fra Pavo og Lotte fra Riders Notebook var på vej til Viborg. PEEK-teamet havde nemlig fået fat i min far, og sat min familie i gang med det helt store surprice set-up for mig. Det er faktisk lidt af en bedrift, at de har kunnet holde på hemmeligheden i en hel uge 😛 De vidste dog ikke, at jeg havde vundet konkurrencen, det blev først afsløret på dagen, hvor de pludseligt kom gående hen til stalden med favnen fuld af gaver og selve ”vinderchecken”. I kan høre lidt mere om hvordan det foregik i videoen her:

Paf og chokeret

De tog bogstaveligt talt fusen på mig! Jeg var fuldstændig paf, og ved faktisk ikke rigtigt hvad jeg fik sagt, for jeg var helt i chok. Jeg kunne slet ikke fatte, at blandt alle de totalt seje deltagere, at så var det mig de havde valgt som vinder. Det er stadig helt uforståeligt, og så vild en følelse. Jeg tror først det rigtigt begynder at gå op for mig nu, hvor det er afsløret og lykønskningerne strømmer ind. Det har virkelig været svært at holde på hemmeligheden i 2 dage, og ikke kunnet fortælle det til nogen. Jeg har været ved at revne af stolthed, og samtidig er jeg så ydmygt taknemmelig. Det har rørt mig dybt, at et enigt dommerpanel har set potentiale i mig og Rocky, og har lyst til at støtte op om vores videre rejse.

Rejsen begynder først nu

Som jeg tidligere har skrevet, så har jeg slet ikke været klar til at rejsen skulle slutte nu, hvor PEEK-konkurrencen er slut. Heldigvis er rejsen først for alvor begyndt for mig nu, og det er FEDT! Jeg er max klar på at give den fuld gas i år. Rocky har gennemgået en kæmpe udvikling i 2020, og jeg er så spændt på hvad 2021 vil bringe os. Nu kan det i hvert fald kun blive et fantastisk år, med så godt et team bag mig til at bakke op om os, og støtte op om vores udvikling. Jeg glæder mig helt vildt til samarbejdet, det bliver utroligt spændende!

Bloggen fortsætter i hele 2021

I kan altså fortsat følge Rocky og jeg på bloggen resten af året, og jeg håber, at I har lyst til at være med på rejsen. I må endelig sige til, hvis I har ønsker eller forslag til emner, som jeg skal tage op. Jeg svarer naturligvis også altid på spørgsmål, så skriv endelig 😊 Jeg deler selvfølgelig også stadig alverdens ting og sager på min Instagram @thrivester, og nu med hele 4 fantastiske sponsorer i ryggen. Wauw, det er noget jeg aldrig i mit liv havde troet skulle ske for mig 😀

Bare TAK

KÆMPE TAK TIL Blue Hors, Catago Equestrian, Ecco Shoes, Pavo og Riders Notebook for denne fantastiske chance! Jeg kan slet ikke takke Jer nok! Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det betyder alverden for mig!

Stort tillykke også til Mette Guldberg og Camille Witte Thomassen med henholdsvis 2. og 3. pladsen i konkurrencen. Så godt gået! Og til alle I andre deltagere: I kan være stolte af Jer selv! Det har været SÅ tæt en konkurrence, alle har været så seje hele vejen igennem. Jeg tror det har været en nærmest umulig beslutning for dommerpanelet at finde frem til top 3. I mine øjne er I alle vindere, fordi I har haft modet til at stille op 😊

Kærlig hilsen

Thrine & Rocky

ALLE MINE TIDLIGERE INDLÆG KAN LÆSES HER:

1. Yes et nyt PEEK år er igang! Præsentation af mig

2. Hesten som var så svær at finde

3. Spred budskabet om hestesporten!

4. Vigtigheden af god tandpleje

5. Efterårs-kittet. Gode fodertilskud til hesten

6. Når hestene knytter bånd mellem mennesker. Om venskaber

7. De ting vi ikke selv er herre over. Tid til eftertænksomhed.

8. Den evige dårlige samvittighed

9. Ja du er stærk; men er du smidig?

10. PEEK 2020. Så er vi allerede halvvejs

11. Fantastisk dag! Kåret præmiehingst (video)

12. Et liv fyldt med heste

13. Hvad du ønsker kan du få

14. Fra føl til ridehest (video)

15. Når man vil det fór meget. Mental forberedelse til stævner.

16. At nå sine mål uden at give op på halvvejen

17. En nyhed der skal ses!

18. No bit sunday! Og Pivo hvad er det? (Video)

19. Den lange vej til den gode overlinje

20. At lægge planer i en uforudsigelig tid

21. Hvor god er din balance? Koordinations- og balanceøvelser (Video)

22. Instagram vs. Reality. Få et billigt grin

23. Tabubelagt emne. Aflivning eller beholde hesten?

24. Tag med en tur til Kleppenhus (Video)

25. Jeg går all in! PEEK 2020

26. Vi er udtaget til PEEK-finalen!! Men..

27. Kom med bag kameraet (december sjov)

28. En jul fuld af overraskelser (Video)

29. Tilbageblik og et kig frem mod 2021 (Video)

30. De sidste galopspring mod PEEK-finalen

31. Dagen vi har ventet på. Finalevideoerne!

32. Hvad tænker hesten egentlig?

33. Udnyt lockdown til at få en kanon start på 2021!

34. En helt unik chance!

35. Gode råd fra landholdsrytter Anna Kasprzak

36. Feedbackvideoerne er offentliggjort

37. Coachens 10 bedste råd!

38. Catago opbevarer dine ting (Video)

39. Nu bliver det spændende!

 

Jeg er en 36-årig dressurrytter og avler, som har min egen dressurhest Rocky Langholt, og et dressurføl Quatercopy My Heart RV og en åring So Content RV. Jeg er opvokset med heste, og det er en interesse jeg deler med min far, og min lillebror, som er springrytter. Sammen har vi Stutteri RV, hvor vi opdrætter kvalitets DV spring- og dressurheste. Derudover er jeg rytteryoga instruktør og kraniosakral terapeut til heste. Jeg har således stor mulighed for at profilere på et bredt område i hele hestebranchen til både dressur og springstævner, samt DV arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *