fbpx
Pavo,  PEEK 2019

Kage regler i stalden???

Kageregler er da et must…

Selv om jeg den sidste tid har set i øjnene at det vil være en fordel at komme i lidt bedre form, så er jeg altså på ingen måde blevet “slikhellig”… Tvært imod – jeg går stadig all in for, at en hver stald med respekt for sig selv og for sammenholdet skal have nogle veldefinerede “kageregler”.

 

Kage kan bare noget!!! Ud over at smage skide godt så giver kageregler sammenhold og en følelse af at være fejret og det er meget vigtigt i en sport som vores (og sikkert også i mange andre sportsgrene). For et par uger siden kom jeg hjem fra stævne med Don Juan til den skønneste “Tillykke kagemand” i stalden. Det lyder måske skørt, men det betød bare så sindsyg meget. Det var virkelig en fantastisk følelse, at de andre havde tænkt på mig på den måde og gav mig ekstra mulighed for fejre vores Prix saint George debut. Vi bruger så mange timer, kræfter og mentale kraften på at forberede og og blive klar til at tage de vigtige skridt. Præcis derfor er det rart at få lov til at blive i succesrusen og dele dem med dem der er en del af ens hverdag. Ellers bliver det hurtigt til at sejersfølelsen kun fylder i bilen på vejen hjem og slutter med de praktiske opgaver man står overfor så snart man rammer indkørslen!

 

 

Her er vores regler:

De fleste kender til den gamle rideskole regel om at man skal give flødeboller når man falder af… Men hos os er det koncept udbygget en lille smule….. Og jeg tør godt sige at der der fuld opbakning hertil i vores stald….. Vi elsker menlig kage, sødesager og hinanden!!!! Så her er vores regler:

  1. Du gir’ flødeboller hvis du falder af

  2. Du gir’ sejerskage (frit valg) når du opnår placering

  3. Du gir’ sejerskage der kræver en ske for at kunne spises når du opnår placering med 70% eller derover

  4. Vi gir’ kage eller andet sødt samt en lille blomst eller andet når du har fødselsdag

Jo mere kage jo mere succes!!!

Den sidste måned har stået på ret mange søde sager på Lille Kongensgave!!! Flere har haft fødselsdag og flere har formået at hive rosetter med hjem. Faktisk er der en rytter fra stalden der er afsted til stævne i skrivende stund. I går formåede hun at ride en 3. plads til 70% i hus i LA1 så den koster kage med ske. Så nu må vi se om kagen skal dobles op….. Det ville jo ikke gøre noget!!! Altså bortset fra at det vil kræve lidt flere timer i træningsrummet, men pyt med det, det er faktisk også ret så sjovt!

Som I nok kan høre så er sammenholdet noget vi prioriterer meget på Lille Kongensgave. Jeg bliver så glad når tøserne tager initiativ til at spise sammen eller gå i byen sammen i weekende. Ligeledes elsker jeg når vi kan arrangere fælles spisning, julefrokoster og den slags. Det gør bare det hele så meget mere fantastisk. Hvis andre har ideer til aktiviteter der kan styke et lille hestefællesskab som vores så vil je elske at høre om det….

 

De sidste ugers tre fødselsdags tøser!!!

 

 

Hestene skal selvfølgelig ikke snydes når der deles ud!!! Så de får de skønne Healthy Treats for Pavo… Så bliver de forkælet men er sunde samtidig! Det er da smart….

 

Rigtig skøn blæsevejrs søndag til jer alle sammen.

XOXO

Rie

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *